Θέλετε να φάτε φτηνά στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας;

Το 1ο Restaurant Week της Αθήνας είναι γεγονός.

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Το 1ο Restaurant Week της Αθήνας είναι γεγονός! Πως θα σας φαινόταν να φάτε στη Σπονδή, στο Βαρούλκο ή στης Βασίλαινας με 20, 40 ή 60€; Not Bad... Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εισάγεται ο διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός, ένα άκρως ενδιαφέρον dining-out γεγονός στην πόλη μέσω του οποίου μπορείτε να διαλέξετε ένα ή περισσότερα εστιατόρια και να γευματίσετε ή να δειπνήσετε σε προνομιακές τιμές.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια επταήμερη διοργάνωση με τη συμμετοχή 100 επιλεγμένων αθηναϊκών εστιατορίων που αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας. Τα ειδικά διαμορφωμένα μενού κοστίζουν 20€, 40€ ή 60€, ανάλογα με το εστιατόριο που θα επιλέξετε.

Από 1 έως 7 Φεβρουαρίου, αφού έχετε κάνει την ανάλογη κράτηση, μπορείτε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό μενού και ο λογαριασμός στο τέλος να μην είναι καθόλου φουσκωμένος. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε ένα μοναδικό δείπνο για 2 άτομα! Φωτογραφίστε τα πιάτα των εκπτωτικών μενού που απολαμβάνετε κατά τη διάρκεια του Dine Athens Restaurant Week και ανεβάστε τα στο Instagram με το hashtag #DineAthens. Οι τυχεροί που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes, κερδίζουν από ένα μοναδικό δείπνο για 2 άτομα σε κορυφαίο εστιατόριο της Αθήνας!

Κάνετε την κράτησή σας στο www.dineathens.gr ή τηλεφωνικά μέσω του e-table στο 211-311-5555.

Tags: ΑΘΗΝΑ| ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ| RESTAURANT WEEK
MORE FOR YOU