Ανακαλύψαμε ένα εστιατόριο που συνδυάζει ποιότητα και γεύση

Όταν η γαστρονομική εμπειρία συνδυάζεται με την πολυτέλεια τότε δεν μπορείς να αντισταθείς.

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Όταν η γαστρονομική εμπειρία συνδυάζεται με την πολυτέλεια και την ποιότητα, τότε δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα περισσότερο. Και αν μαζί με όλα αυτά έχεις και προσιτές τιμές, τότε σίγουρα έχεις αγγίξει την τελειότητα. Είναι εφικτή όμως η τελειότητα; Κι όμως το Πρυτανείον Gold που βρίσκεται στο χώρο του βραβευμένου εμπορικού κέντρου Golden Hall, κάνει το τέλειο να φαίνεται εύκολη υπόθεση, ενώ καθόλου έτσι δεν είναι.

Το Πρυτανείον Gold είναι συνδυασμός ενός πολυτελούς χώρου και μιας ευφάνταστης μεσογειακής κουζίνας. Δεν είναι εξάλλου καθόλου τυχαία η αναφορά των «New York Times στο εστιατόρια αλλά και η διάκριση που πήρε στα Retail Business Awards 2016 ως το καλύτερο Retail Store Εστίαση. Τα ηνία της κουζίνας επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Ιωάννου, με σπουδές στην Αθήνα και στο Παρίσι. Η ανανεωμένη κουζίνα χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές που προάγουν την ποιότητα και την υγιεινή διατροφή, σε συνδυασμό με μια καλλιτεχνική νότα που διέπει την παρουσίαση των πιάτων.

Για τις μέρες της Σαρακοστής ο σεφ προτείνει τη φημισμένη “σαλάτα ψαρά “ του ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ GOLD που περιλαμβάνει καλαμαράκι, χταπόδι, σουπιές, γαρίδες, μύδια, γυαλιστερές σε καρδιά μαρουλιού, για ζεστό ορεκτικό  Fagioli με γαρίδες και ζωμό αστακού και κλείνει με τις  επιλογές για κυρίως  πιάτο με χταπόδι κοκκινιστό με νιόκι και μοσχάτο λήμνου, σπαγγέτι με φρέσκο αχινό και θράψαλο σχάρας, φάβα με  μελάνι σουπιάς,  chutney μελιτζάνας και σάλτσα λευκού ταραμά.

Όμως το Πρυτανείον Gold δεν δίνει μόνο βάση στο φαγητό, αλλά και στην αισθητική του χώρου, αφού είναι από τα λίγα εστιατόρια όπου καθώς τρως μπορείς και να χαζέψεις έργα των πιο διάσημων designers του κόσμου. Το υπερμέγεθες φωτιστικό του Marshall Wanders αλλά και οι καθρέπτες του Phillip Stark κλέβουν την παράσταση.

Οπωσδήποτε άξια αναφοράς είναι η άψογη εξυπηρέτηση με το ευχάριστο και εξειδικευμένο προσωπικό του. Το άρτια εκπαιδευμένο team της κουζίνας προσφέρει υψηλά επίπεδα γαστρονομίας, με αυστηρά επιλεγμένα προϊόντα από τοπικούς  Έλληνες παραγωγούς και άριστη εξυπηρέτηση.

Τέλος το Πρυτανείον Gold μπορεί να καλύψει κάθε επισκέπτη -από πολυάριθμα επαγγελματικά meeting μέχρι οικογενειακά και ρομαντικά δείπνα- με απλές επιλογές μέχρι σύγχρονες γαστρονομικές δημιουργίες και προσαρμοσμένες τιμές στα δεδομένα της εποχής. Και αν είστε μέλος του του Secret Club έχετε 15% έκπτωση στον τελικό λογαριασμό. 

 

 Tags: ΦΑΓΗΤΟ| ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
MORE FOR YOU