Υπάρχει ένα μέρος στου Ψυρρή που αν έχεις νεύρα, πας κι απλά… τα σπας! Το λένε «Λίμπα»…

Η Ζωή Παρασίδη πήγε στο πρώτο rage room της Ελλάδας.

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
Γεράσιμος Δομένικος / FOSPHOTOS

Απολαμβάνεις τον καφέ σου, πας για ποτό, ψάχνεις μέρη για να χορέψεις, παρακολουθείς αν βγήκε κάτι καλό στους κινηματογράφους την Πέμπτη, μαζεύεσαι με παρέες στο σπίτι για φαγητό και κους-κους. Σίγουρα υπάρχουν πολύ τρόποι να ξοδέψεις τον ελεύθερό σου χρόνο σε αυτήν την πόλη, όμως εδώ και μια εβδομάδα γεννήθηκε ένας νέος που κυριολεκτικά «τα σπάει». Το Λίμπα είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται κι έχει σαν μότο του:

«Έρχεσαι, σπας, ξεσπάς».
 

Αρκεί να βρεθείς στην οδό Πιττακή, έχοντας το λιγότερο πέντε ευρώ στην τσέπη, ατελείωτη ενέργεια. Μπορείς, μάλιστα, να πάρεις μαζί σου ακόμη κι εκείνο «το κυπελλάκι του το μπλε με τη μπιγκόνια» που θέλεις να ξεφορτωθείς από τη διακόσμησή σου και να το κάνεις κομματάκια στέλνοντάς το στον τοίχο με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. 

Κάνοντας τον γύρο της Λατινικής Αμερικής, δύο γυμναστές, η Έλενα Δρίβα και ο Σπύρος Τρικαλιώτης βρέθηκαν στην Αργεντινή αντιμέτωποι με ανθρώπους που έσπαγαν οθόνες και μπουκάλια. Όχι, δεν είχαν πέσει πάνω σε κάποια διαμαρτυρία που πήρε άσχημη τροπή, αλλά είχαν επισκεφθεί ένα  rage room. «Λίγο πιο χούλιγκαν κατάσταση από το δικό μας. Έσπαγαν πράγματα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι χωρίς καμία προστασία και ο χώρος ήταν αισθητά πιο dark από τον δικό μας.  Εκεί το αντιμετώπιζαν σαν ψυχοθεραπεία, εμείς το βλέπουμε περισσότερο σαν παιχνίδι». Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ| ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ| ΑΘΗΝΑ| ΝΕΥΡΑ| CITY BLOGGING| ΛΙΜΠΑ| RAGE ROOM
MORE FOR YOU