Crust: H νέα αθηναϊκή πιτσαρία φέρνει ΝΥ αέρα στου Ψυρρή

Η Ζωή Παρασίδη έφαγε στο νέο στέκι της πόλης και μας άνοιξε την όρεξη

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017
Νατάσα Πανταζοπούλου/FOSPHOTOS

Η αυθεντική νεοϋορκέζικη πίτσα πρέπει να έχει ελαφρώς αφράτη και τραγανή ζύμη και τα κομμάτια της οφείλουν να είναι τόσο μεγάλα που για να μπορέσεις να τα απολαύσεις στο χέρι καλό είναι να τα διπλώσεις στη μέση. Αυτή η αμερικάνικη εκδοχή του αγαπημένου γρήγορου φαγητού συνδυάζεται με τις hip hop, RnB και punk μουσικές επιρροές σε ένα μαγαζί που στοχεύει να γίνει  late night στέκι για όσους συχνάζουν στην εναλλακτική Πρωτογένους του Ψυρρή, για εκείνους που κινούνται στο κέντρο, για όλους που ψάχνουν να φάνε κάτι διαφορετικό.

 

Τρεις λάτρεις της πίτσας -μα πιο πολύ εκείνης με πεπερόνι- συχνάζοντας έτσι κι αλλιώς σ’αυτό το στενό που έδωσε μια νέα πνοή στην περιοχή του Ψυρρή σκέφτηκαν να προσφέρουν μια φθηνή και νόστιμη εναλλακτική για φαγητό στο χέρι που το κέντρο της Αθήνας δεν είχε. Έτσι, προέκυψε μια πιτσαρία με το όνομα Crust που δε θυμίζει σε τίποτα όλες τις άλλες της πόλης, τόσο ως προς την αισθητική όσο και στη φιλοσοφία της. Διαβάστε τη συνέχεια του γευστικού άρθρου εδώ και δείτε και φωτογραφίες. 

Tags: ΠΙΤΣΑΡΙΑ| ΑΘΗΝΑ| ΨΥΡΡΗ| CRUST| ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ| ΠΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ| ΠΙΣΤΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ| ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ




MORE FOR YOU