Η Κρι Κρι στο πλευρό των εργαζομένων και των καταναλωτών

Δήλωση αναφορικά με τις τρέχουσες κοινωνικές εξελίξεις Πρόεδρου και Διευθύνοντος Σύμβουλου ΚΡΙ-ΚΡΙ, Παναγιώτη Τσινάβου.

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015
Αναφορικά με τις τρέχουσες κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΡΙ-ΚΡΙ, Παναγιώτης Τσινάβος δήλωσε:

Στην Κρι Κρι, έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε τις δύσκολες καταστάσεις με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε την ομαλή τροφοδοσία όλων των σημείων λιανικής με τα προϊόντα μας, καθώς και των πελατών μας στο εξωτερικό. Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την Ελλάδα όπου και δραστηριοποιούμαστε εδώ και 60 χρόνια.

Συνεχίζουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι στους συνεργάτες και στους προμηθευτές μας. Επιπλέον, αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κατάσταση με την αργία των τραπεζών, ήδη καταβάλλεται μέρος του μισθού κάθε εργαζομένου με μετρητά και το υπόλοιπο διατραπεζικά.

Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες και αρχές μας απέναντι στους καταναλωτές, τους εργαζομένους,  τους προμηθευτές μας και την κοινωνία.



Tags: ΚΡΙ ΚΡΙ| ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΝΑΒΟΣ




MORE FOR YOU