Η Barilla στις «Ημέρες Υγείας & Διατροφής» στον 30ο Γύρο της Αθήνας

Η Barilla Hellas, σύμμαχος της υγιεινής και θρεπτικής διατροφής συνέδραμε για άλλη μία φορά αποφασιστικά στον 30ο Γύρο της Αθήνας.

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016 Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Η Barilla Hellas, σύμμαχος της υγιεινής και θρεπτικής διατροφής συνέδραμε για άλλη μία φορά αποφασιστικά στον 30ο Γύρο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, όχι μόνο συμμετέχοντας με την ομάδα της στον 30ο Γύρο της Αθήνας αλλά και προσφέροντας έναν τόνο ζυμαρικά στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για συνανθρώπους που έχουν ανάγκη τη φροντίδα.

Οι επισκέπτες στο stand της Barilla είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα διατροφικά οφέλη των ζυμαρικών Ολικής Αλέσεως, αλλά και παράλληλα να μάθουν περισσότερα για τα προϊόντα μέσα από έναν interactive Διαγωνισμό, κερδίζοντας παράλληλα προϊόντα Ολικής Αλέσεως Barilla.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πάνω από 20.000 δρομείς, συμμετείχαν στη μεγαλύτερη διοργάνωση της πόλης και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα διατροφής και πρόληψης της παχυσαρκίας στην ενημερωτική εκδήλωση που υλοποιήθηκε για το σκοπό αυτό, από το περιοδικό Fitness&spa και το aboutwellness.gr.Tags: BARILLA| «ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»| ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
MORE FOR YOU