Food news: η "Σπονδή" αλλάζει σεφ

Ένας ακόμη λόγος να την επισκεφτείτε.

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014 Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Είναι από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Αθήνας που φημίζεται για την γαλλική του κουζίνα. Η ιστορία του ξεκινά το 1996 και μέχρι σήμερα παραμένει από τα πιο hotspot της πόλης με διεθνή αναγνώριση και μεγάλες διακρίσεις. Με αφορμή την έλευση του νέου Γάλλου σεφ βραβευμένο με III Michelin-star αξίζει να την επισκεφτείτε, να δοκιμάσετε το ανανεωμένο menu και να απολαύσετε την Haute Gastronomie του αθηναϊκού εστιατορίου. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.



Tags: ΜΕΝΟΥ| ΣΕΦ| ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ| ΣΠΟΝΔΗ| ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ




MORE FOR YOU