Το 9ο Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας ξεκινά

Με το σύνθημα ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Το 9ο SFF rated Athens, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας και Φανταστικού της Αθήνας 2014 με σύνθημα ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ! ξεκινά αύριο Πέμπτη 20 Μαρτίου 17:30 στο Μικρόκοσμο Filmcenter.

Οι προβολές φέτος πραγματοποιούνται με ψηφιακή τεχνολογία υψηλής ανάλυσης, προκειμένου να ικανοποιήσουν και τα πιο «απαιτητικά» μάτια!

Με ενιαίο ημερήσιο εισιτήριο για όλες τις προβολές 8€ και 5€ φοιτητικό -απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των καιρών- η 9η διοργάνωση, με την φιλοδοξία να προσφέρει στο κοινό της Αθήνας, μυημένο ή λιγότερο μυημένο, μια προσιτή όσο και μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, δίνει τη δυνατότητα στο θεατή να παρακολουθήσει με ένα μόνο εισιτήριο και τις τέσσερις προβολές στις ανάγκες των καιρών της ημέρας!

SFF-2014-Catalogue-cover

Highlights της φετινής διοργάνωσης:

·Έμφαση στους Έλληνες δημιουργούς, με ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους ·Αφιέρωμα στα Games ·Ευρωπαϊκές πρεμιέρες και avant-premières ·Λανσάρισμα του νέου διπλού συλλεκτικού dvd, με ταινίες μικρού μήκους από τις διοργανώσεις του 2012 και 2013. ·Αμέτρητα δώρα για το Κοινό

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών του φεστιβάλ που ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Μαρτίου εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ| ΤΑΙΝΙΕΣ| ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
MORE FOR YOU