Προτάσεις παιδικών βιβλίων για τα παιδιά της τεχνολογίας

Aπό το online Βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr.

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Aπό το online Βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr

Τα σημερινά παιδιά είναι εξοικειωμένα με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία. Χειρίζονται με τόση ευκολία τα tablets, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα smartphones σε σημείο που οι γονείς τους απορούν πολλές φορές. Η άνεση αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί και δημιουργικά δίνοντας τους την ευκαιρία να διαβάσουν τα λογοτεχνικά βιβλία της αρεσκείας τους μέσω ενός tablet. Το online Βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών βιβλίων μέσα απ΄την οποία τα μικρά σας μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει. Εμείς σας έχουμε μερικές προτάσεις.

11

"75 συμβουλές για να επιβιώσεις στο σχολείο", της Μαρίας Φρίσα, από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Μάθετε περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου εδώ.

io

"Η κατασκήνωση και πώς να την γλιτώσετε" του Τόμι Γκρινουάλντ από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Μάθετε περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου εδώ.

Capture

"Το περιβόλι της Χαράς και της Λύπης" του Θανάση Σάλτα, από τις εκδόσεις Cambia. Mάθετε περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Tags: ΠΑΙΔΙ| ΒΙΒΛΙΟ| ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ| ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ| COSMOTEBOOKS.GR
MORE FOR YOU