Θέλετε να ανανεώσετε τη βιβλιοθήκη σας; Πηγαίνετε στο Μουσείο Μπενάκη

3ο bazaar βιβλίων στο Κτήριο της οδού Πειραιώς.

Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το 3ο bazaar βιβλίων στο Κτήριο της οδού Πειραιώς 138 από την Πέμπτη 14 μέχρι και την Κυριακή 17 Μαϊου 2015, στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου.

Στο bazaar θα διατεθούν 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50 και 70% επί της τιμής πωλήσεώς τους.

Οι θεματικές των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, μέχρι τη Φωτογραφία και την Ευρωπαϊκή τέχνη.

3o-Bazaar-Biblion-Benaki-Museum

Ανάμεσα στα βιβλία που θα διατεθούν ενδεικτικά είναι: Αθήνα 1839-1900. Φωτογραφικές μαρτυρίες - Βασίλης Φωτόπουλος - Ελληνικές θάλασσες - Ι. Μόραλης. Άγγελοι, μουσική, ποίηση - Κάρολος Κουν. Οι παραστάσεις - Κριεζώτου 3. Το σπίτι, το εργαστήρι και η Πινακοθήκη του Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα - Κώστας Μπαλάφας. Η χώρα μου - Κώστας Μπαλάφας. Φωτογραφικές μνήμες από τη σύγχρονη Ελλάδα - Νικόλαος Τομπάζης (1894-1986). Ινδίες – Ελλάδα - Ο κόσμος του Διονύση Φωτόπουλου, κ.ά.

Tα παιδιά που θα επισκεφτούν με τους γονείς τους το Bazaar βιβλίων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση στην έκθεση «Soloúp. Αϊβαλί: Ένα ταξίδι στο χρόνο» με αφορμή την κυκλοφορία του graphic novel "Αϊβαλί" του Soloúp από τις εκδόσεις Κέδρος. Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά από 8 έως 12 ετών.Tags: BAZAAR| ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ
MORE FOR YOU