Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι: Μία υπέροχη πράξη για τα αδέσποτα που κρυώνουν

Στην Κωνσταντινούπολη ο καιρός είναι ακραία κρύος, αλλά οι καρδιές των ανθρώπων παραμένουν ζεστές.

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017
Ali Çelik

Σε σχέση με την Κωνσταντινούπολη, η Αθήνα δεν είδε χιόνια. Οι θερμοκρασίες ήταν ακόμα πιο χαμηλές στη γειτονική χώρα και το χιόνι, ήταν περίπου στους 40 πόντους σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κακοκαιρία είναι πάντα οι άστεγοι αλλά και τα αδέσποτα. Ο κόσμος ευαισθητοποιείται ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που δεν έχουν προστασία από το κρύο και υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που νοιάζεται και για τα ζώα-αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι μας και όχι απλά ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. 

Το παρακάτω θέμα συγκίνησε αρκετούς και έγινε αμέσως viral. 

Ο Ali Çelik καθώς προσπαθούσε μέσα στη χιονισμένη πόλη να πάει στη δουλειά του, αυτή την εβδομάδα συνάντησε στο δρόμο του μία ομάδα αδέσποτων ζώων, τα οποία είχαν βρει καταφύγιο σε ένα mall. Εκεί δεν ήταν μόνα τους, τρεις καλόκαρδοι άνθρωποι ήταν στο ίδιο μέρος, σκέπαζαν τα ζώα με κουβέρτες και τους προσέφεραν φαγητό και νερό.
"Ήταν απλά συναρπαστικό" είπε ο Çelik στο site "The Dodo" και ανέφερε ότι αυτοί οι τρεις σωτήρες των ζώων, δε θέλησαν να αναφέρουν τα ονόματά τους.
"Οι άνθρωποι ήταν εκεί για να βοηθήσουν τα ζώα και όχι για να τους δουν άλλοι να βοηθάνε". 
Υπήρξαν όμως και άλλοι καλοί Σαμαρείτες.


Κάποιοι υπάλληλοι από μαγαζιά, όπως το "Penti", στην Κωνσταντινούπολη, άνοιξαν τις πόρτες τους, όταν βρέθηκαν εκεί και άφησαν τα σκυλιά να μπουν μέσα για να ζεσταθούν από το κρύο.
Τα σκυλιά με το δικό τους τρόπο, έδειχναν την εκτίμησή τους σε αυτούς τους ανθρώπους και το μόνο που πραγματικά σκεφτόμαστε είναι όλοι οι υπόλοιποι που αντίκρυσαν αυτές τις εικόνες, να εμπνευστούν και να πράττουν ανάλογα σε τέτοιες περιπτώσεις.

¨Μην ξεχνάτε ότι μόνο η αληθινή αγάπη, ζεσταίνει" έγραψε ο manager του καταστήματος "Penti", Arzu Inan στο Facebook και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί του!
 Tags: ΚΡΥΟ| ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ| ΧΙΟΝΙΑ| ΣΚΥΛΟΙ
MORE FOR YOU