Η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς έρχεται! Είσαστε έτοιμες;

Τι φέρνει το γεμάτο αυτό φεγγάρι που λέγεται Wolf Moon.

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Όπως όλοι γνωρίζουμε, και ακόμα και αν δεν, ας το μάθουμε,  κάθε Πανσέληνος αντιπροσωπεύει μία καινούργια αρχή. Κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, είναι σα να έχεις κάποιον να σε παρακινεί να λάμψεις, να ανασυνταχθείς και να επανεξετάσεις διάφορα πράγματα που σου συμβαίνουν, σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου και αν βρίσκεσαι. Σκέψου το σαν ένα πατ-πατ στην πλάτη. 

 

Η Πανσεληνος του Ιανουαρίου, που γίνεται αύριο 12/1 περίπου στις 1:42μμ), είναι γνωστή ως Wolf Moon, Hunger Moon και Cold Moon και οι ειδικοί λένε πως είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να κάνεις reset. Δεν είναι απλά μία ευκαιρία να προετοιμαστούμε για ένα νέο μήνα, είναι ευκαιρία μας να λάμψουμε για όλη τη χρονιά. 

Σύμφωνα με τις φυσιολατρικές θρησκείες, ο Ιανουάριος έχει μία ενέργεια κρύα, σκοτεινή και δεν σηκώνει λάθη - και η κορύφωση αυτής της ενέργειας έρχεται με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο. 

Τι μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια του Full Moon; Να γράψετε κάτι, να κάνετε διαλογισμό ή απλά να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Αυτή η Πανσέληνος είναι ιδανική για να θέσετε στόχους για τη νέα χρονιά. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε δραματικά τα πράγματα γύρω σας, απλά σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να βελτιώσετε σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, όπου δεν είχατε την ενέργεια να το κάνετε. Γι αυτό και η Πανσέληνος αυτή ονομάζεται Hunger Moon - ρωτήστε τον εαυτό σας τι ήταν αυτό για το οποίο είχατε όρεξη το 2016,  αλλά δεν το κάνατε. 

Αύριο λοιπόν, ας λάμψουν οι προθέσεις μας κάτω από το καθαρός φως του φεγγαριού και ας φωτίσουν το επόμενό μας βήμα. 

 Tags: ΖΩΔΙΑ
MORE FOR YOU