Αυτή είναι η πραγματική Carrie Bradshaw

Ζει στο New Jersey και έχει ξοδέψει 292.000 δολάρια σε παπούτσια.

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Το όνομά της είναι Mina Jacqueline-Au και είναι instagram sensation εξαιτίας της λατρείας που έχει για τα παπούτσια και τις τσάντες, τις οποίες και φυσικά φωτογραφίζει και ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό. 

 

Όπως μάθαμε μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο Refinery29,  το πρωτό της ζευγάρι Prada το αγόρασε στο γυμνάσιο, ενώ τα χρήματα τα οποία εχει χαλάσει μέχρι τώρα σε παπούτσια υπολογίζεται πως φθάνει τα 292 χιλιάδες δολάρια. Το πιο ακριβό ζευγάρι που έχει αγοράσει είναι ένα ζευγάρι μπότες Hermes για ιππασία το οποίο κοστίζει περίπου 2.900 δολάρια και στο οποίο έριξε πάνω τους σαμπάνια. 

Το σπίτι της είναι στο New Jersey και το μοιράζεται μαζί με το σύζυγό της, τον γιο τους, το 8χρονο Yorkshire Terrier και τα περίπου 600 με 700 ζευγάρια παπούτσια, το οποίο κοστίζει 400 με 500 δολάρια το καθένα (γιατί κάποια τα έχει αγοράσει και στις εκπτώσεις). Όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη η εμμονή με τα παπούτσια είναι κάτι που διατρέχει όλη την οικογένειά της, τις δύο μεγαλύτερες αδερφές της και τη μητέρα της. "Θυμάμαι τον πατέρα μου να τους φτιάχνει μία παπουτσοθήκη στο σπίτι μας". 

Ναι, η Mina είναι μία τυχερή γυναίκα και το ξέρει. "Νιώθω πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση να αγοράζω αυτά τα παπούτσια, γιατί δεν είναι φθηνά. Αναγνωρίζω πως η δουλειά που κάνει ο σύζυγός μου (δουλεύει στη Wall Street) μου επιτρέπει να έχω αυτό το lifestyle. Αλλά επίσης υπάρχει και κάτι ακόμα. Δεν αγοράζω τίποτα άλλα. Έχω φίλους που ξοδεύουν δεκάδες και εκατοντάδες δολάρια σε ρούχα, τύπου 80 χιλιάδες δολάρια κάθε σεζόν για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους. Εγώ δεν το κάνω. Δεν νιώθω την ανάγκη να το κάνω". 

11 photos

 Tags: ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ| CARRIE BRADSHAW| MINA JACQUELINE AU
MORE FOR YOU