Ο μπαμπάς από τη viral συνέντευξη στο BBC αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη

O Robert Kelly και η σύζυγός του Kim Jung-A μιλούν για το περιστατικό που έγινε το πιο viral video του μήνα.

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη με το Wall Street Journal, o Dr.Robert Kelly και η σύζυγός του Kim Jung-A εξήγησαν πώς τα παιδιά τους μπήκαν στο δωμάτιο την ώρα της συνέντευξης του μπαμπά τους και έστειλαν την οικογένεια στο κέντρο της δημοσιότητας.   

Tην προηγούμενη Παρασκευή, όταν ο Kelly ξεκίνησε τη συνέντευξή του στο BBC News, η Kim καθόταν μπροστά από την τηλεόραση για να βιντεοσκοπήσει το γεγονός, έτσι ώστε ο σύζυγός της να έχει ένα αντίγραφο. Αλλά η μικρή Marion, ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω όταν είδε τον μπαμπά της στην τηλεόραση. Οπότε, όπως κάθε 4χρονο, ξεκίνησε να πάει να τον βρει.

Ο μικρός αδερφό της Marion, James, αμέσως την ακολούθησε. Το ζευγάρι είπε πως είναι αρκετά κοινό για ένα μωρό 8 μηνών να ακολουθεί την μεγάλη του αδερφή.  Η Kim δεν ασχολήθηκε με το γεγονός ιδιαίτερα, αλλά δεν ήξερε πως εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα, ο Kelly είχε ξεχάσει να κλειδώσει την πόρτα του γραφείου.

“Συνήθως κλειδώνει την πόρτα,” είπε η Kim. “Τις περισσότερες φορές επιστρέφουν σε εμένα όταν βρουν την πόρτα κλειδωμένη. Αλλά δεν ήρθαν. Και μετά είδα πως η πόρτα ήταν ανοιχτή. Ήταν ένα χάος για εμένα. “

“Eίναι μία κωμωδία από λάθη,” είπε ο Kelly.

Το τι ακολούθησε, μάλλον το ξέρετε ήδη, αφού τα 40 αυτά δευτερόλεπτα έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Γιατί όλοι συμπεράναμε πως είναι η νταντά;

“Ναι, ντράπηκα υπερβολικά, αλλά επίσης θέλω τα παιδιά μου να νιώθουν άνετα να έρχονται σε εμένα,” είπε ο Kelly. “Έκανα αυτό το μικρό λάθος που μετέτρεψε την οικογένειά μου σε stars του YouTube. Είναι αρκετά γελοίο.” Tags: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ| BBC| VIRAL VIDEO| VIRAL| ROBERT KELLY
MORE FOR YOU