Το πιο cool κόλπο που είδαμε με ένα Fidget Spinner

Το νέο παιχνίδι που έχει τρελάνει τον κόσμο μπορεί να έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική χρήση.

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Αποκλείεται τον τελευταίο καιρό να μην έχετε δει κάποιον να παίζει ή να μιλάει για το Fidget Spinner. Πρόκειται για μία αρκετά μικρή συσκευή, η οποία αποτελείται από δύο μέρη. Μία κεντρική βάση, την οποία κρατάς με τον δείκτη και τον αντίχειρά σου και έναν περιστρεφόμενο έλικα που γυρίζει πολύ γρήγορα, την στιγμή που πατάς το κουμπί της βάσης. Και όσο και αν σας φαίνεται παράξενο αυό το παιχνίδι ξεπουλάει σε Μεγάλη Βρετανία, Αμερική και Amazon και σύμφωνα με την Independent από τα 50 παιχνίδια που πουλάνε περισσότερο αυτή την περίοδο, τα 49 είναι fidget spinners.

Μέχρι τώρα το fidget spinner το έχουμε δει να στροφάρει πάνω σε δάχτυλο, μέτωπο, μύτη, μέχρι και πάνω σε κατοικίδια. Ωστόσο, το κόλπο που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση και θεωρούμε και το πιο ωραίο από όλα είναι αυτό που ανέβηκε στο λογαριασμό του Instagram, που ονομάζεται Sleeping With the Chef και δείχνει πώς αυτό το νέο παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για να δημιουργήσεις ένα φαντασμογορικό πιάτο φαγητού και να το σερβίρεις. 

Δείτε το και πάρτε ιδέες για την επόμενη φορά που κάποιος θα σας προκαλέσει να παίξετε με αυτή τη σβούρα. Tags: INSTAGRAM| FOOD ART| FIDGET SPINNER| ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ| ΚΟΛΠΟ ΜΕ FIDGET SPINNER
MORE FOR YOU