Πόσο κοστίζουν τα πιο ακριβά σκουλαρίκια του κόσμου;

Πουλήθηκαν μόλις - και δεν είναι καν ίδια μεταξύ τους.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Όταν πρόκειται για τέχνη ή για ακριβά κοσμήματα, οι τιμές που μπορεί να ακούσουμε συχνά δεν μας κάνουν και πολλή εντύπωση.

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια βέβαια, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, αφού η τιμή για την οποία πουλήθηκαν ξεπερνάει κάθε φαντασία. Μετά από δημοπρασία που πραγματοποίησε ο οίκος Sotheby’s, το ζευγάρι που βλέπετε – με τα δύο κομμάτια να μην είναι καν ίδια μεταξύ τους, πουλήθηκε έναντι $57.4 εκ. δολαρίων.

 

Σε μπλε και ροζ απόχρωση, τα διαμαντένια σκουλαρίκια τα οποία φέρουν τις ονομασίες Apollo και Artemis, παρουσιάστηκαν από τον οίκο Sotheby’s ως μεμονωμένα κομμάτια, βρέθηκε όμως αγοραστής ο οποίος έδωσε $57.4 εκ. δολάρια προκειμένου να αγοράσει και τα δύο.

Το μπλε σκουλαρίκι Apollo (14.54 καρατίων) λέγεται πως είναι το μεγαλύτερο και πιο ζωντανό μπλε διαμάντι που υπάρχει στον κόσμο και του κόστισε περίπου $42 εκ. δολάρια ενώ το ροζ γύρω στα $15 εκ. δολάρια.

Εμείς αναρωτιόμαστε ποια θα είναι η τυχερή που θα τα λάβει ως δώρο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΣΜΗΜΑ| ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ| ΑΞΕΣΟΥΑΡ| ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ| ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
MORE FOR YOU