Ο τυφώνας Ίρμα κατέστρεψε το νησί του Richard Branson

Οι φωτογραφίες από την καταστροφή.

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017 Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της Virgin, Richard Branson, ήρθε και εκείνος αντιμέτωπος με τυφώνα Ίρμα, ο οποίος αυτές τις μέρες σαρώνει την Καραϊβική και καταστρέφει ό,τι βρει στο πέρασμά του.

Το πολυτελές θέρετρο του γνωστού businessman στη Νήσο Νέκερ της Καραϊβικής καταστράφηκε ολοσχερώς, ο ίδιος όμως και η οικογένειά του είναι σώοι και αβλαβείς. Μάλιστα, μέσα από το επίσημο site της εταιρίας του είχε φροντίσει να δείξει πώς προετοιμάζεται με την οικογένειά του για τον τυφώνα, αποκαλύπτοντας πως οι ίδιοι αλλά και το προσωπικό τους έχουν κλειστεί στο κελάρι προκειμένου να προφυλαχτούν.

 

 

Ακόμη, ο γιος του Βρετανού businessman, Sam Branson φροντίζει να ενημερώνει συνεχώς τον κόσμο μέσα από το Instagram του, καταδεικνύοντας τις μεγάλες ζημιές που έχουν προκληθεί και ενημερώνοντας τους followers για την κατάσταση στο συγκεκριμένο μέρος, όπου ο πατέρας του έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια, δημιουργώντας ένα θέρετρο που κατά καιρούς έχει προσελκύσει ονόματα όπως η  Kate Moss, η Oprah, η Πριγκίπισσα Diana, ο Barack Obama και αρκετοί άλλοι.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: RICHARD BRANSON| ΤΥΦΩΝΑΣ| ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ| ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ| ΤΥΦΩΝΑΣ ΙΡΜΑ| BUSINESSMAN
MORE FOR YOU