Ιρμα: Ποιοι διάσημοι κινδυνεύουν

O πιο ισχυρός τυφώνας που έχει περάσει ποτέ από τον Ατλαντικό απειλεί και τα σπίτια των δισεκατομμυριούχων.

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Μαζί με τους χιλιάδες κατοίκους που πλήττονται από τον σαρωτικό τυφώνα Ιρμα, βρίσκονται και οι πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου.

 

Για παράδειγμα ο Μπράνσον, ο δισεκατομμυριούχος φίλος του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έχει το δικό του νησί στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, στην Καραϊβική. Για την ακρίβεια, είχε. Ο τυφώνας Ιρμα ήδη κατέστρεψε ολοσχερώς το πολυτελές θέρετρό του στη νήσο Νέκερ. Μαζί με την οικογένειά του, όμως, επέζησαν και είναι καλά στην υγεία του.

Ενας άλλος που μπορεί να δει το σπίτι του στο έλεος της Ιρμα, είναι ο δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο επιχειρηματίας έχει ένα ακίνητο αξίας 50 εκατ. δολαρίων στην Γουαδελούπη. Μπορεί ο ίδιος να μην επισκέπτεται συχνά το πολυτελές θέρετρό του, αλλά πριν από δύο χρόνια είχε διοργανώσει εκεί ένα τεράστιο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, καλώντας ακόμη και τους Black Eyed Peas να τραγουδήσουν. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, σε αντίθεση με τον Μπράνσον, δεν βρίσκεται στο νησί, ενώ οι άνθρωποι που ζουν εκεί έχουν μετακινηθεί από το παραλιακό μέρος σε ασφαλές καταφύγια. Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώTags: RICHARD BRANSON| ΤΥΦΩΝΑΣ| ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ| ΤΥΦΩΝΑΣ ΙΡΜΑ| ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ| ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
MORE FOR YOU