Πώς αντέδρασε μαθητής γυμνασίου όταν είδε μπροστά του τον Obama

Και εμείς το ίδιο θα κάναμε.

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017
instagram @barackobama

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, αποφάσισε να κάνει έκπληξη στους μαθητές του McKinley Technology High, και εμφανίστηκε ξαφνικά στην αίθουσα κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Obama μπήκε χαλαρός μέσα στην τάξη ρωτώντας "τι κάνετε; αυτή είναι η θέση μου; δεν σας πειράζει που μπήκα έτσι στο μάθημά σας, σωστά;" 

 

Αρκεί αυτό το tweet για να δείτε πώς αισθάνθηκαν οι μαθητές! 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Obama, Keith Schiller, o πρώην πρόεδρος πήγε στο McKinley προκειμένου να μιλήσει με τους μαθητές για τους στόχους που έχουν στη ζωή τους, να τους πείσει να επιδιώξουν τριτοβάθμια εκπαίδευση και να προσφέρουν πίσω στις κοινότητές τους με το έργο τους.

O Obama ακόμα πια και αν δεν βρίσκεται στον Λευκό Οίκο, έχει βάλει σκοπό να στηρίξει τη νέα γενιά leaders και να εμπνεύσει τα παιδιά. 

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram του Obama, o ίδιος φαίνεται να μιλάει σε ένα γκρουπ μαθητών και να λέει "Ένα από τα πράγματα που έκανα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην προεδρία ήταν να γνωρίζω νέους ανθρώπους οπουδήποτε και αν πήγαινα. Είτε ήταν εδώ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, είτε όταν ταξίδευα στο εξωτερικό, μόνο για να τους ακούσω, να μάθω τα ενδιαφέροντά τους. Γιατί πραγματικά πιστέυω πως τα περισσότερα προβλήματα, τα οποία έχουμε, θα λυθουν από εσάς". 

Μα τι όμορφος άνθρωπος. Tags: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ| BARACK OBAMA| ΜΟΡΦΩΣΗ| ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ| ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
MORE FOR YOU