Προσοχή στα sex robots, μπορεί να σας σκοτώσουν!

Ειδικοί σε θέματα ασφαλείας υποστηρίζουν ότι είναι πολύ εύκολο να αποκτήσει τον έλεγχο ενός τέτοιου ρομπότ κάποιος χάκερ.

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Από την στιγμή που έκανε την εμφάνιση του το πρώτο ρομπότ που παρείχε σεξουαλικές «υπηρεσίες» άρχισαν να προκαλούνται αντιδράσεις και να εγείρονται μια σειρά από ζητήματα ηθικής και κοινωνικής διάστασης.

 

Οταν πριν από λίγο καιρό άνοιξε στην Βαρκελώνη ο πρώτος οίκος ανοχής που λειτουργούσε με τέτοια ρομπότ αντέδρασαν δυναμικά ακόμη οι τοπικές ιερόδουλες. Παρόλα αυτά η χρήση αυτών των ρομπότ θεωρείται αναπόφευκτη και όσο μάλιστα προχωρά η τεχνολογία τους και θα μοιάζουν και θα συμπεριφέρονται ολοένα και πιο ανθρώπινα η ζήτηση θα αυξάνεται συνεχώς. Ομως αν τα ηθικά και κοινωνικά ζητήματα που προκύπτουν από την χρήση των sex robots δεν είναι ικανά να σταματήσουν κάποιους στην χρήση τους ίσως η προειδοποίηση ειδικών σε θέματα ασφαλείας ηλεκτρονικών συστημάτων να τους κάνουν να το ξανασκεφτούν. Δείτε το βίντεο που αναφέρεται στην πιθανότητα τα sex robots να γίνουν δολοφόνοι εδώTags: ΣΕΞ| ΧΑΚΕΡ| ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ| SEX ROBOTS| ΡΟΜΠΟΤ
MORE FOR YOU