Πέθανε η Λιλιάν Μπετανκούρ, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο

Η περιουσία της να ανέρχεται στα 39,5 δισ. δολάρια

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Την τελευταία της πνοή άφησε, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, σε ηλικία 94 ετών, η «χρυσή» κληρονόμος της αυτοκρατορίας των καλλυντικών L’ Oréal, Λιλιάν Μπετανκούρ.

 

Oπως ανακοίνωσε η κόρη της, Φρανσουάζ Μπετανκούρ-Μεγιέρ, η διάσημη επιχειρηματίας -που υπήρξε, μέχρι τον θάνατό της, η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου- πέθανε τη νύχτα στο σπίτι της.

«Θα γινόταν 95 ετών στις 21 Οκτωβρίου. Η μητέρα μου έφυγε γαλήνια» ανέφερε στη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η ίδια και όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ.

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2017, η Λιλιάν Μπετανκούρ είχε περιουσία καθαρής αξίας 39,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων -αυξημένη κατά 3,4 δισ. δολάρια σε σχέση με το 2016. Ήταν 14η στη συνολική κατάταξη (από 11η το 2016), αλλά σταθερά πρώτη μεταξύ των πλουσιότερων γυναικών. Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώTags: ΘΑΝΑΤΟΣ| ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ| ΛΙΛΙΑΝ ΜΠΕΤΑΝΚΟΥΡ| ΦΡΑΝΣΟΥΑΖ ΜΠΕΤΑΝΚΟΥΡ-ΜΕΓΙΕΡ| ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
MORE FOR YOU