Το instagram αλλάζει

Και αυτές οι αλλαγές πιθανότατα να μην αρέσουν σε όλους τους χρήστες.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
pinterest

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το instagram είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας appllication, στο κινητό. Είναι ευχάριστο, εύκολο στη χρήση του, γι αυτό άλλωστε το χειρίζονται μικρά παιδιά, ενήλικες αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. 

Σύμφωνα με τα τεχνολογικά νέα, το αγαπημένο όλων app θα κάνει τρεις μεγάλες αλλαγές, οι οποίες πιθανότατα να μην ευχαριστήσουν όλους τους χρήστες. 

Να σας αναφέρομε ότι το ίδιο το instagram δεν έχει επιβεβαιώσει όλες τις αλλαγές, ωστόσο οι δοκιμές έχουν γίνει και κάποιοι users μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν ήδη δει αλλαγές. 

Ποιες είναι αυτές όμως; Ας τις δούμε αναλυτικά.
 

Μπορείς εύκολα να δεις ποιος σε ακολουθεί.

 
Για μερικούς είναι εύκολο να δουν ποιοι τους ακολουθούν, ωστόσο όχι για όλους.  Πλέον, το Instagram καθιστά ευκολότερο να δείτε αν ένας λογαριασμός σας παρακολουθεί, χάρη σε μια μικρή γραμμή που εμφανίζεται στο λογαριασμό. Αν ο λογαριασμός σας ακολουθεί, θα σας πει "Ακολουθεί εσάς" (και πιθανώς άλλους λογαριασμούς που ακολουθείτε και οι δύο).
 
Μπορείς να προσθέσεις φωτογραφίες της προηγούμενης εβδομάδας στο instagram story.
 
To instagram story μπήκε στη ζωή μας και έτσι απλά ξεχάσαμε το Snapchat. Σε δεύτερη φάση το instagram επιτρέπει να κάνουμε upload φωτογραφία στο story όχι μόνο αυτές που τραβήξαμε τις τελευταίες 24 ώρες, αλλά αυτές της τελευταίας εβδομάδας.
 
Πλέον στο  GRID θα υπάρχουν 4 αντί για 3 φωτογραφίες. 
 
Κακά νέα για όσους έχουν συνηθίσει το instagram και δε θέλουν να αλλάξει η αισθητική του. Σύμφωνα με πληροφορίες το grid θα αλλάξει και θα υπάρχουν 4 αντί για 3 φωτογραφίες. Αυτή η αλλαγή δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει την αλλαγή στο Twitter.
 
Και επειδή μιλάμε για το instagram, δείτε ένας 16χρονος πώς έχει τρελάνει τους followers του με τις δημιουργίες του.
 
15 photos
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 
 


Tags: SOCIAL MEDIA| ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ| APPLICATION| INSTAGRAM| ANDROID| IPHONE APPLICATION| ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ INSTAGRAM| ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
MORE FOR YOU