Με τη Favola Creations μπορείτε να σχεδιάσετε τις πιο κομψές εκδηλώσεις

Συνθέστε ένα σύγχρονο πρωτοποριακό σκηνικό, που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
Φωτογραφίες: Photoshoot Studio, Elena Haralabaki

Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τη δημιουργό της Favola Creations, η οποία ως ανήσυχο πνεύμα αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα του δικηγόρου και να ακολουθήσει το όνειρο για δημιουργία.

 

 

 

Αποφάσισε λοιπόν να ταξιδέψει μέχρι την Ιταλία και να ακολουθήσει σεμινάρια event planning and design από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. 

 

 

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας ήταν η δημιουργία της Favola Creations που έχει σκοπό να κάνει τα όνειρα των άλλων ανθρώπων πραγματικότητα, σχεδιάζοντας κομψές και εκλεπτυσμένες εκδηλώσεις ( private parties, γάμοι, βαφτίσεις, corporate) που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και του γούστο του πελάτη.

 

 

Γιατί να διαλέξει κάποιος τη Favola Creations; Γιατί η φιλοσοφία της πρεσβεύει το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, την πρωτοτυπία και φυσικά συνεργάζεται με τους top vendors της αγοράς. 

 

 

Στη Favola Creations αυτό που έχει πρωταρχική σημασία είναι η λεπτομέρεια και μαζί με το ψηλής αισθητικής design, μπορούν να συνθέσουν ένα σύγχρονο πρωτοποριακό σκηνικό, που να ξεφεύγει πολύ από τα συνηθισμένα. Κάντε και εσείς τα όνειρα σας πραγματικότητα με τη βοήθεια της Favola Creations.

 

 

instagram: favola_creations

facebook: @favolacreations

email: [email protected]

τηλ : 6941460835

Tζαβέλλα 42Β, Νέο Ψυχικό

Special thanks from Favola Creations to: Soul Kitchen Store, White Lilac, Stylebox Rentals, Rtdeco RendalsTags: ΓΑΜΟΣ| ΠΑΡΤΙ| ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ| ΒΑΦΤΙΣΙΑ
MORE FOR YOU