Πέθανε ο Charles Manson - Ο άνθρωπος πίσω από το πιο άγριο έγκλημα στην ιστορία του Hollywood

Στις 9 Αυγούστου του 1969, υπό τις εντολές του, δολοφονήθηκαν στη βίλα Roman Polanski στο Λος Άντζελες 5 άνθρωποι μεταξύ των οποίων η έγκυος σύζυγος του Πολάνσκι Sharon Tate

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Τέλος εποχής για ένα από τα πιο άρρωστα μυαλά της ιστορίας του Hollywood. Ο Charles Manson, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών.

Το 1971 καταδικάστηκε σε θάνατο μαζί με τέσσερα μέλη της οργάνωσής του, όμως ο Manson δεν εκτελέστηκε ποτέ αφού, με την κατάργηση της θανατικής ποινής, οι ποινές τους μετατράπηκαν σε ισόβια.

Ο Manson νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση από την περασμένη εβδομάδα, με την υγεία του σταδιακά να επιδεινώνεται, ώσπου σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου άφησε την τελευταία του πνοή, στην φυλακή στην οποία βρισκόταν τα τελευταία 45 χρόνια. 

Όλα ξεκίνησαν την δεκαετία του 1960, όταν ο Charles Manson,  πρώην κατάδικος συγκέντρωσε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι τον είχαν ως είδωλο και σχημάτισε την οργάνωση «Οικογένεια Μάνσον». 

Στις 9 Αυγούστου του 1969, η Charles Manson είχε στείλει την «οικογένεια» του  στη βίλα του Roman Polanski. Η συμμορία άφησε πίσω της πέντε άγρια δολοφονημένους ανθρώπους -μεταξύ των οποίων και η Sharon Tate, ανερχόμενη ηθοποιός και έγκυος σύζυγος του Polanski η οποία δέχθηκε 16 μαχαιριές από τα μέλη της οργάνωσης του Μάνσον. 

Η αδικοχαμένη Sharon Tate

Μέχρι και τον θάνατό του, ο Manson παρέμεινε στο κελί, έβγαζε δίσκους, αλληλογραφούσε με τους θαυμαστές του, είχε οικολογικές ανησυχίες, δίνει συνεντεύξεις, δήλωσε αθάνατος και συνεχίζε να αυτοχαρακτηρίζεται ως η ενσάρκωση του απόλυτου κακού. 

Διαβάστε ακόμη: Ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα του Hollywood - Η δολοφονία της συζύγου του Roman Polanski. Tags: SHARON TATE| ROMAN POLANSKI| CHARLES MANSON| HOLLYWOOD| ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ| SERIAL KILLER
MORE FOR YOU