Μπαλί: Kαι Ελληνες εγκλωβισμένοι λόγω του ηφαιστείου

«Είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία μαζί τους, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», διαβεβαίωσε μεταξύ άλλων, ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Ινδονησία

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Σύμφωνα με τον πρεσβευτή της Ελλάδας στην Ινδονησία, Γιώργο Δογορίτη, μεταξύ των τουριστών που έχουν εγκλωβιστεί στο Μπαλί εξαιτίας της ηφαιστειακής δραστηριότητας στο όρος Αγκούνγκ, είναι και Ελληνες.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί παραμένει κλειστό για  δεύτερη συνεχή ημέρα, υπό τον φόβο ενδεχόμενης έκρηξης του ηφαιστείου και ενώ οι διάδρομοι προσγείωσης – απογείωσης έχουν ήδη καλυφθεί από ηφαιστειακή τέφρα. 

Σύμφωνα με τις αρχές, το αεροδρόμιο Νγκούρα Χράι θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης στις 07:00 (02:00 ώρα Ελλάδας). Ήδη δέκα αεροδρόμια σε γειτονικές επαρχίες προετοιμάζονται για την υποδοχή προγραμματισμένων πτήσεων με προορισμό το Μπαλί, μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες αλλά και την συνέχεια του κειμένου στο protagon.grTags: ΜΠΑΛΙ| ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΓΟΡΙΤΗΣ| ΑΓΚΟΥΝΓΚ| ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
MORE FOR YOU