Αποκαλύφθηκε κατά λάθος το πότε θα ξεκινήσει η τελευταία σεζόν του Game of Thrones

Κάτι της ξέφυγε της Sophie Turner...

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Αν ελπίζατε πως το Game of Thrones θα επέστρεφε στις οθόνες μας στο κοντινό μέλλον, συγγνώμη που θα σας το χαλάσουμε, αλλά η 8η σεζόν δεν θα αρχίσει μέχρι και το 2019. Ναι, καλά διαβάσατε -το 2019, δηλαδή έναν ολόκληρο χρόνο.

Διαβάστε εδώ: Αυτή είναι η καλύτερη θεωρία που κυκλοφορεί για το Game of Thrones αυτή τη στιγμή

Το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη επίσημα την ακριβή ημερομηνία, αλλά η ηθοποιός της σειράς, Sophie Turner, που παίζει τη Sansa Stark, αποκάλυψε σε μία συνέντευξη με το Variety πως η αγαπημένη σειρά των τελευταίων χρόνων δεν θα επιστρέψει μέχρι το 2019. Όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκεται το cast από άποψη παραγωγής, εκείνη είπε: "Ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο, οπότε [έχουμε γυρίσει] το ένα δέκατο μάλλον. Όχι, όχι έχουμε έξι ή επτά μήνες ακόμα."

Συζητώντας την ημερομηνία επιστροφής, η Turner έδωσε μερικά στοιχεία και για την υπόθεση του δικού της ρόλου στην 8η σεζόν. "Αυτή τη σεζόν, υπάρχει μία νέα απειλή και με κάποιο τρόπο ξαναβρίσκεται στα βαθιά. Και χωρίς τον Littlefinger, είναι ένα τεστ για εκείνη για το αν θα μπορέσει να το ξεπεράσει... Αυτή η σεζόν είναι μία πιο παθιασμένη μάχη για εκείνη αντί για μία πολιτική, χειριστική μάχη."

Μέχρι τότε λοιπόν, υπομονή και πάλι υπομονή.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την Emilia Clarke στην αισθησιακή της φωτογράφηση για τη Vogue

7 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΘΟΠΟΙΟΣ| GAME OF THRONES| ΣΕΙΡΑ| ΣΕΖΟΝ| SOPHIE TURNER
MORE FOR YOU