Ο γιος της Sarah Palin συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Ο μεγαλύτερος γιος της πρώην κυβερνήτη της Αλάσκα βρίσκεται υπό κράτηση, μετά από σωματική επίθεση στον πατέρα του

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017
Φωτο: www.visualhellas.gr

O Track Palin συνελήφθη το σαββατοκύριακο για ενδοοικογενειακή βία, με αφορμή ένα περιστατικό που σύμφωνα με το People, έλαβε χώρα στη κατοικία των γονιών του στη Wasilla -της πρώην κυβερνήτη της Αλάσκα, Sarah Palin και του Todd Palin.

Μετά τη σύλληψή του, τη Κυριακή, ο Track Palin, 28, κατηγορήθηκε για διάρρηξη πρώτου βαθμού, επίθεση τετάρτου βαθμού και ποινική κακοποίηση και παραμένει υπό κράτηση. Τα ποινικά έγγραφα της αστυνομίας περιγράφουν μία χαόδη σκηνή στο πατρικό του σπίτι στην Αλάσκα, όπου ο πατέρας του Track του είπε να μην γυρίσει στο σπίτι, αφού εκείνος είχε πιεί αλκοόλ σε συνδυασμό με αναλγητικά φάρμακα. Ο Track του είπε πως θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς και όταν κατέφθασε, ο πατέρας του τον αντιμετώπισε στην πόρτα κρατώντας πιστόλι. Ο Track έσπασε το παράθυρο, μπήκε στο σπίτι και άρχισε να χτυπάει τον πατέρα του, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου. Η Sarah Palin κάλεσε την αστυνομία στις 8.30 το βράδυ και λίγο αργότερα ο Track συνελήφθη.

Παραμένει υπό κράτηση στο Mat-Su Pretrial Facility στο Palmer της Αλάσκα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΜΕΡΙΚΗ| ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ| ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ| ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ
MORE FOR YOU