Έρχεται το δεύτερο The Devil Wears Prada

Και αυτή τη φορά κάνει focus κάπου αλλού.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Η ταινία που έχουμε λατρέψει όλες μα όλες οι fashion lovers, είναι γνωστό πως αποτέλεσε κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που υπέγραφε η συγγραφέας Lauren Weisberger.

10 χρόνια μετά λοιπόν, το Devil Wears Prada επιστρέφει και πάλι, κατά κάποιο τρόπο, αφού η Weisberger αποκάλυψε μόλις τη δεύτερη νουβέλα της, η οποία αυτή τη φορά δεν κάνει focus στην Andrea Sachs (την intern με την οποία ταυτίστηκε πολύς κόσμος και την υποδύθηκε η Anne Hathaway) αλλά στην άλλη βοηθό της σατανικής Miranda Priestly, την Emily.

 

 

Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε με επιτυχία η Βρετανίδα ηθοποιός Emily Blunt γίνεται η βασική πρωταγωνίστρια του When Life Gives You Lululemons. Σε αυτό το βιβλίο τη βλέπουμε να αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο, μετά τη θητεία της δίπλα στη Miranda Priestly, αφού πλέον εργάζεται σαν «image consultant» και μάλιστα έχει μετακομίσει στα προάστια της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στο Greenwich του Connecticut.

Το συγκεκριμένο βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2018 (15 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου) και όπως καταλαβαίνετε το περιμένουμε πώς και πώς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ANNE HATHAWAY| DEVIL WEARS PRADA
MORE FOR YOU