Πρόκειται να βγει μιούζικαλ για τον γάμο της πριγκίπισσας Diana

Το μιούζικαλ ακολουθεί μία σειρά από μεγάλες παραγωγές σχετικά με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας τον τελευταίο καιρό

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017
Φωτο: www.visualhellas.gr

To La Jolla Playhouse στο San Diego της Καλιφόρνια, ανακοίνωσαν πως θα παρουσιάσουν ένα μιούζικαλ για τον γάμο της πριγκίπισσας Diana την ερχόμενη χρονιά. Το νέο μιούζικαλ με τίτλο "Diana" λαμβάνει χώρα στο 1981 και εξιστορεί τη ζωή της πριγκίπισσας ακριβώς πριν τον βασιλικό γάμο και ακριβώς μετά. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα εκλεκτικό mix από κλασσικές μελωδίες και "μουσική επηρεασμένη από 80s ροκ και ποπ", όπως αναφέρει το Broadway.

"Μετά τη παραμυθένια ένωσή τους, η πριγκίπισσα Diana αντιμετωπίζει έναν απομακρυσμένο σύζυγο, μία ανυπόστατη μοναρχία και ο συνεχές εξονυχιστικός έλεγχος των media", γράφει η περιγραφή του μιούζικαλ.

Κι αυτή δεν είναι η μοναδική παραγωγή σε σχέση με τη πριγκίπισσα Diana που περιμένουμε. Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά The Crown που εξιστορεί τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ Β, ακολουθεί η δεύτερη σεζόν της σειράς-ανθολογίας του Ryan Murphy, Feud, και θα αφορά το διαζύγιο του πρίγκιπα Charles με τη πριγκίπισσα Diana.

Συγχρόνως, αν σας ενδιαφέρει ένας αληθινός γάμος, ο πρίγκιπας Harry παντρεύεται τη Meghan Markle και αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε για τον επικείμενο βασιλικό γάμο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν αναδημιουργήσαμε τα πιο iconic looks της πριγκίπισσας Diana

5 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY| ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ| ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ DIANA| MEGHAN MARKLE| ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ CHARLES
MORE FOR YOU