Αυτή είναι η viral εφαρμογή που βρίσκει σε ποιον πίνακα μοιάζουμε

Η εφαρμογή της Google ταιριάζει το πρόσωπό μας σε ένα πορτραίτο μουσείου κάπου στον κόσμο και τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικά

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018
www.instagram.com/ssspooky

Υπήρξε μία δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο που πέρασε, που κατάφερε να κρατήσει όλο το internet απασχολημένο και περιλαμβάνει να βγάλεις μία selfie με το application Google Arts and Culture Face-Match. Το μαγικό αυτό app, βγάζει τη φωτογραφία σας και μετά βρίσκει την/τον σωσία σας σε μουσείο -και τα αποτελέσματα είναι από τρομακτικά μέχρι απλά ξεκαρδιστικά.

Το app κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2016, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε έργα σε χιλιάδες μουσεία. Αλλά το νέο χαρακτηριστικό Face-Match του app, φαίνεται πώς έχει ήδη τεράστια επιτυχία στα social media, με τους χρήστες να μοιράζονται ακατάπαυστα τις selfies τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το Google Arts and Culture app και να βγάλετε μία φωτογραφία του εαυτού σας. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καλύτερή σας selfie, αλλά πρέπει να βγάλετε μία καινούρια φωτογραφία του εαυτού σας εκείνη τη στιγμή για να δουλέψει. Αφού ποζάρετε, η εφαρμογή θα ταιριάξει το πρόσωπό σας σε έναν διάσημο πίνακα κάπου στον κόσμο.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάτι ακόμα για να πειστείτε, δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο υπέροχα αποτελέσματα:

 

I mean... yeah. #googleartsandculture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber L Enriquez (@dameletta) στις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: GOOGLE| ΠΙΝΑΚΑΣ| APP| VIRAL
MORE FOR YOU