Οι αχαλίνωτοι έρωτες του Μάρλον Μπράντο

Η επιθυμία του για το σεξ και το φαγητό ήταν ακόρεστη και δεν έκρυψε ποτέ ότι του άρεσαν εξίσου άντρες και γυναίκες

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018
www.visualhellas.gr

Ο Μάρλον Μπράντο ήταν αχόρταγος για πολλά πράγματα στη ζωή του. Είναι γνωστό, για παράδειγμα, το πάθος του για την πολιτική πράγμα που απέδειξε αρνούμενος να παραλάβει το Οσκαρ καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για το ρόλο του στον «Νονό». Στην τελετή των Όσκαρ του 1973 έστειλε την Σατσίν Λιτλφέδερ, μια Ινδιάνα Απάτσι, η οποία μπροστά στο έκπληκτο κοινό άρχισε να διαβάζει την επιστολή-διαμαρτυρία του Μπράντο για την ψεύτικη εικόνα που είχε φτιάξει ο κινηματογράφος για τους αυτόχθονες Αμερικανούς και τον τρόπο με τον οποίο τους κατασυκοφαντούσε.

Εξίσου γνωστό ήταν και το πάθος του για το φαγητό, όπως και οι απέλπιδες προσπάθειες που έκανε κατά καιρούς για να αδυνατίσει. Ελάχιστα πράγματα όμως μπορούν να συγκριθούν με την ακόρεστη όρεξή του για σεξ. Ο Κουίνσι Τζόουνς σε μια συνέντευξή του που κόντεψε να «ρίξει» το Διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα το είπε ξεκάθαρα: «Ήταν ο πιο γοητευτικός motherfucker που γνώρισες ποτέ. Θα έκανε σεξ με οτιδήποτε! Οτιδήποτε. Θα έκανε σεξ με ένα γραμματοκιβώτιο».

Δεν είχε αναστολές, ούτε μπροστά στον φακό. Όπως αποκαλύφθηκε το 2013, δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Μαρίας Σνάιντερ και με καθυστέρηση 44 ετών, η περιβόητη σκηνή με το βούτυρο στο «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι» ήταν στην ουσία ένας βιασμός. Τον αποφάσισαν ο Μπράντο με τον Μπερτολούτσι λίγο πριν από το γύρισμα χωρίς να ενημερώσουν την πρωταγωνίστρια, η οποία δεν το ξεπέρασε ποτέ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.Tags: ΕΡΩΤΑΣ| MARLON BRANDO| ΜΑΡΛΟΝ ΜΠΡΑΝΤΟ
MORE FOR YOU