Τα μηνύματα που έστειλαν οι μαθητές του σχολείου της Florida στους γονείς τους θα σας ραγίσουν την καρδιά

Ένας 19χρονος με όπλο άρχισε να πυροβολεί σε ένα γυμνάσιο της Φλόριντα την Τετάρτη το απόγευμα, σκοτώνοντας 17 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018
www.visualhellas.gr

Ένας 19χρονος με όπλο άρχισε να πυροβολεί σε ένα γυμνάσιο της Φλόριντα την Τετάρτη το απόγευμα, σκοτώνοντας 17 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες. Κατά τη διάρκεια του πανικού και του χάους των πυροβολισμών, οι μαθητές μέσα στο κτίριο έστελναν μηνύματα στους γονείς, στα αδέρφια και τους αγαπημένους τους για να τους πουν για την επείγουσα κατάσταση -και να αδράξουν την πιθανόν τελευταία τους ευκαιρία να πουν "Σ'αγαπώ".

Η Rachel Friedman έλαβε ένα μήνυμα από την κόρη της, Ayla -μία μαθήτρια δημοτικού που βρισκόταν στο διπλανό κτίριο από το γυμνάσιο που γίνονταν οι πυροβολισμοί- και εκείνη προσπάθησε να την καθυσηχάσει.

Η Friedman αργότερα ανέφερε πως η κόρη της ήταν ασφαλής.

Η ρεπόρτερ Chabeli Herrera ανέβασε ένα tweet με μία συζήτηση μεταξύ μίας μαθήτριας του γυμνασίου, τη Sarah Crescitelli και τους γονείς της, στην οποία η μαθήτρια γράφει, "Αν δεν τα καταφέρω σε αγαπώ και εκτιμώ ό,τι έχεις κάνει για εμένα". 

Η Herrera αργότερα έγραψε στο Twitter πως η Sarah ήταν ασφαλής.

Η Kaitlin Carbocci, μία μαθήτρια γυμνασίου, ανέβασε screenshots από τις συζητήσεις σε μηνύματα μεταξύ εκείνης και της αδερφής της, που είναι επίσης μαθήρια του γυμνασίου, όσο βρισκόταν στο κτίριο κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών. Στα μηνύματα, η αδερφή της Carbocci την ικέτευε να καλέσει το 911, κι εκείνη της έγραφε πως δεν είχε σήμα στο κινητό για να το κάνει.

Οι δύο αδερφές είναι ασφαλείς, είπε η Carbocci.

Η ρεπόρτερ Carli Teproff ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία στο Twitter από τη συζήτηση ενός γονιού με τον έφηβο γιο του όσο εκείνος βρισκόταν μέσα στο κτίτιο την ώρα των πυροβολισμών.

Η Teproff αργότερα ανέβασε μία φωτογραφία της οικογένειας όταν βρέθηκαν αργότερα όλοι μαζί.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΠΑ| ΦΛΟΡΙΝΤΑ| ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ| ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ
MORE FOR YOU