Αυτός είναι ο λόγος που το διαμέρισμα της Monica στα Friends είχε μωβ χρώμα

Ο διακοσμητής της σειράς αποκάλυψε το μυστικό που κρύβεται πίσω από το ιστορικό -πλέον- αυτό σπίτι

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
www.visualhellas.gr

Είναι πολλές οι αναπάντητες ερωτήσεις σχετικά με την αγαπημένη μας σειρά Friends, ωστόσο το χρώμα του σπιτιού της Monica, όπου σύχναζε όλη η παρέα , δε μας πέρασε ποτέ από το μυαλό. Τώρα, όμως, που ο διακοσμητής  John Shaffner εξήγησε γιατί εκείνο το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη είχε τέτοια διαρρύθμιση και γιατί οι τοίχοι ήταν βαμμένοι σε τόσο έντονο μωβ, όλα βγάζουν νόημα.

Μιλώντας στo Great Big Story για την ιδέα πίσω από την απόφασή του να σχεδιάσει έτσι το πλατό, αποκάλυψε ότι ήρθε σε ρήξη με το υπόλοιπο συνεργείο. «Κανείς δεν ήθελε αλλαγή, μέχρι που το έβαψα», αποκάλυψε. Κατά τη γνώμη του, το χρώμα είναι πολύ σημαντικό για την απόκτηση ταυτότητας – κάτι που ανακοίνωσε στους συνεργάτες του, γνωρίζοντας ότι θα γελάσουν όλοι μαζί του.

«Όταν βάζεις Friends, βλέπεις μωβ και μένεις συντονισμένος», ήταν η σκέψη του Shaffner.

Τότε τον ρώτησαν τι σκεφτόταν όταν τοποθέτησε αυτή τη μυστηριώδη πόρτα στο διάδρομο του διαμερίσματος, η οποία παρέμεινε κλειστή μέχρι την όγδοη σεζόν. «Μία από τις αρμοδιότητες του διακοσμητή είναι να σκέφτεται μακροπρόθεσμα», απάντησε, τονίζοντας ότι όταν ξεκίνησε η σειρά δεν είχε διαμορφωθεί καν ο χαρακτήρας της Monica – πόσο μάλλον κάποια ιστορία σχετική με το σπίτι της. «Σκέφτηκα, ας βάλουμε εκεί μία πόρτα και θα δούμε πού θα μας οδηγήσει το σενάριο».

Δεν ήταν πανέξυπνο;

 

Gallery: Δείτε επίσης το σπίτι της Jennifer Aniston που είναι πιο όμορφο από ξενοδοχείο

12 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| ΜΩΒ| FRIENDS| MONICA GELLER
MORE FOR YOU