Αυτός είναι ο λόγος που ο Ned Stark παραμένει σημαντικός, ακόμα και μετά το θάνατό του

Ο αγαπημένος χαρακτήρας του Game of Thrones δεν είναι πια εδώ, αλλά συνεχίζει να παίζει καθοριστικό ρόλο στη σειρά

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
instagram.com/ned_stark2016

Από τα πρώτα επεισόδια, ο δημιουργός του Game of Thrones έδειξε ότι δε φοβάται να σοκάρει το κοινό με θανάτους, ξεκινώντας με αυτόν του Ned Stark στην πρώτη σεζόν. Ο Sean Bean   που ενσάρκωσε το ρόλο, είχε παρουσιαστεί ως το αστέρι της σειράς και είχε με το μέρος του την πλειονότητα των τηλεθεατών, ώσπου ξαφνικά τον είδαμε να αποκεφαλίζεται.

Σήμερα, σχεδόν 7 χρόνια αργότερα, ο χαμός του συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πιο αναπάντεχες στιγμές του σόου.

Ο Bean έχει δηλώσει ότι ο χαρακτήρας του Βασιλιά του Βορρά ήταν ακέραιος και με ήθος, καθώς διέφερε από τους υπόλοιπους που ύπουλα μαχαίρωναν πισώπλατα ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθει περήφανος για τη συμμετοχή του στην τεράστια εκείνη παραγωγή.

Η προσφορά του ηθοποιού, όμως, ήταν εξίσου μεγάλη και στα παρασκήνια, καθώς διαμόρφωσε τον τρόπο ομιλίας των κατοίκων του Βορρά. «Την ώρα που διαβάζαμε το σενάριο, οι παραγωγοί με ρώτησαν Γιατί δεν κρατάς τη δική σου προφορά; Και σκέφτηκα Εντάξει! Τόσο το καλύτερο για μένα!», ανέφερε σε συνέντευξή του. «Έτσι, όλοι οι Stark θα έπρεπε να μιλούν όπως εγώ».

Βλέπουμε λοιπόν ότι ένας ρόλος που παρέμεινε στη σειρά για μία μόνο σεζόν, άφησε το στίγμα του σε όλες τις επόμενες. Μάλιστα, οι  Kitt Harrington (Jon Snow), Maisie Williams (Arya Stark) και Richard Madden (Rob Stark) προσπάθησαν πολύ μέχρι να καταφέρουν τέλεια την προφορά του τηλεοπτικού τους πατέρα.

Φυσικά, ακόμα κι αν απέχει εδώ και χρόνια, δεν έχει χάσει ούτε ένα επεισόδιο από το Game of Thrones. Στην ερώτηση του Huffington Post για το ποιον θα επέλεγε να καθίσει τελικά στο θρόνο, ο Sean Bean απάντησε αυτό που όλοι περιμέναμε: Τον John Snow.

 

Gallery: Δείτε επίσης το cast του Game of Thrones να φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί

9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: GAME OF THRONES| SEAN BEAN| NED STARK
MORE FOR YOU