Οι λαμπερές εμφανίσεις στο Fashion Movie Event, στη Θεσσαλονίκη

Δείτε τους εκλεκτούς καλεσμένους που παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στη ζωή του Manolo Blahnik, "Manolo: The Boy Who Made Shoes For Lizards"

The Jennettes
THE JENNETTES Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Το Fashion Movie Event, η βραδιά μόδας και σινεμά πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 22 Μαρτίου από το jenny.gr για τους σκοπούς του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ και λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το παρών.

 

Εκλεκτοί καλεσμένοι βρέθηκαν στο μεγαλοπρεπή χώρο του Porto Palace Hotel και στην αίθουσα  Grand Pietra Hall για να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στη ζωή του Manolo Blahnik, "Manolo: The Boy Who Made Shoes For Lizards" που παρουσίασε το jenny.gr για υποστηρίξει τον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών παιδιών, ΣΤΟΡΓΗ.

Όλοι ήταν εκεί στην ώρα τους και η αίθουσα γέμισε εντυπωσιακά outfits, χαμόγελα και ενέργεια σε μία βραδιά που η μόδα συνάντησε τον κινηματογράφο.

Οικοδεσπότες της βραδιάς η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και έδωσε το λόγο στην ιδρύτρια και πρόεδρο του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ κυρία Τίμη Μπακατσέλου. Η ίδια έκανε μία αναδρομή στο μακροχρόνιο έργο του συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ. Είναι ο σύλλογος που ίδρυσαν οι Φίλοι των Καρκινοπαθών Παιδιών το 1991 στη Θεσσαλονίκη, για να βοηθήσουν τα παιδιά που  πάσχουν από κακοήθη νοσήματα και να συμπαρασταθούν στους γονείς τους.

Πάνω από 350 άτομα παρακολούθησαν την ταινία και περιηγήθηκαν στο χώρο και στα διαδραστικά fashion corners.

17 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ| ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ| MANOLO BLAHNIK| ΣΤΟΡΓΗ| FASHION MOVIE EVENT| MANOLO: THE BOY WHO MADE SHOES FOR LIZARDS
MORE FOR YOU