Αν έχετε παλιό iPhone, το νέο update θα σας σώσει

Διαβάστε αυτό, πριν αλλάξετε την μπαταρία σας

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018
Photo by Mia Baker on Unsplash

Υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα στο να έχει κανείς ένα iPhone. Προσφέρουν μερικά πολύ καλά χαρακτηριστικά, κομψό design και φυσικά, την τεχνολογία της Apple. Δυστυχώς, όπως με όλα τα πράγματα, υπάρχουν και αρνητικά στο να έχει κανείς iPhone -και ένα από τα μεγαλύτερα είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, ειδικά για παλαιότερα μοντέλα.

Ωστόσο, αν έχετε ένα από αυτά τα παλιότερα μοντέλα που η μπαταρία του δεν κρατάει ούτε μία μέρα, τα νέα θα σας αλλάξουν εντελώς τη ζωή: το 11.3 iOS update της Apple θα μπορούσε να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας αν έχετε ένα παλιότερο μοντέλο. Η Apple προσφέρει updates πολύ συχνά, ωστόσο, δεν βελτιώνουν πάντοντε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες -όπως το να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου πριν κλείσει απότομα. 

Το νέο iOS 11.3 update δίνει την επιλογή στους χρήστες να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία διαχείρησης της μπαταρίας, που ήταν ο λόγος που τα παλιότερα iPhone μοντέλα άρχισαν να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής αφού το iOS 10.2.1 κυκλοφόρησε για το iPhone 6. Αν αναγνωρίζετε το όνομα αυτής της λειτουργίας υπάρχει λόγος: Τον Δεκέμβριο, η Apple παραδέχτηκε πως η συγκεκριμένη λειτουργία ήταν υπεύθυνη για την περιορισμένη απόδοση της μπαταρίες σε παλιότερα iPhones. Είπαν πως το έκαναν για να αποτρέψουν την βλάβη "γερασμένων" μπαταριών λιθίου, αλλά αυτό δεν βοήθησε ακριβώς τους χρήστες που έκλειναν τα κινητά τους στο 30% της μπαταρίας.

Πώς θα ξέρετε αν το κινητό σας έχει επηρεαστεί από τα παραπάνω; Ελέξτε την έκδοση στην οποία λειτουργεί. Η λειτουργία ξεκίνησε να επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας με το iOS 10.2.1 update στα iPhone 6, 6S και SE. Για το iPhone 7, κυκλοφόρησε στο iOS 11.2. Αν έχετε αυτά τα κινητά και μοντέλα, η μπαταρία σας έχει πιθανόν επηρεαστεί.

Τέλος, το νέο update θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να ελέγχουν την "υγεία" της μπαταρίας τους για να δουν αν χρειάζεται αντικατάσταση.

 

Gallery: Κι όμως αυτές οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με κινητό

12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: IPHONE| APPLE| IPHONE 6| IPHONE 6S| IOS UPDATE| IPHONE 7| ΜΠΑΤΑΡΙΑ IPHONE
MORE FOR YOU