Άνθη, τσάι και λουκανικόπιτες στον πριγκιπικό γάμο των 35 εκαττομυρίων ευρώ

Η Μέγκαν Μαρκλ θα πληρώσει η ίδια το νυφικό της, ο πεθερός της, ο Κάρολος, τις 500.000 στερλίνες της δεξίωσης, αλλά τα τεράστια έξοδα για την ασφάλεια θα τα επωμισθούν οι βρετανοί φορολογούμενοι.

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Μόνο για να ετοιμαστούν και να σερβιριστούν στους εκατοντάδες καλεσμένους τα παραδοσιακά βρετανικά sausage rolls (τα δικά μας λουκανοπιτάκια) εκτιμάται πως θα χρειαστούν περί τις 26 χιλιάδες στερλίνες (ή 30 χιλιάδες ευρώ). Και για τον λόγο αυτό οι «βασιλικοί» συντάκτες του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως ο γάμος του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, σε 50 ημέρες από σήμερα, θα μπορούσε να κοστίσει συνολικά έως και 32 εκατ. στερλίνες, περισσότερα από 35 εκατ. ευρώ.

Ο βρετανός πρίγκιπας και η αμερικανίδα ηθοποιός πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 19 Μαΐου και σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών της Bridebook, μιας εταιρείας διοργάνωσης γαμήλιων τελετών και δεξιώσεων, που μίλησαν στην Telegraph, o γάμος τους θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιο ακριβούς όλων των εποχών. Το κόστος του γάμου των μελών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας δεν αποκαλύπτεται ποτέ επίσημα. Εκτιμάται, ωστόσο, ότι αυτή τη φορά θα δαπανηθούν σίγουρα περισσότερα από τα περίπου 23 εκατ. ευρώ που κόστισε ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2010, αλλά αισθητά λιγότερα από τα 84 εκατ. στερλίνες, σχεδόν 100 εκατ. ευρώ, που δαπανήθηκαν το 1981 όταν ο παντρεύτηκαν ο διάδοχος του θρόνου Κάρολος και η Νταϊάνα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.Tags: ΓΑΜΟΣ| ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY| ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ| ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ| ROYALS| MEGHAN MARKLE
MORE FOR YOU