Ενα πάρτι που κρατάει 50 χρόνια

Ηταν 4 Απριλίου 1968, πριν ακριβώς από μισόν αιώνα, όταν στις αίθουσες έβγαινε η ταινία που γύρισε ο Μπλέικ Εντουαρντς με τον Πίτερ Σέλερς «και δεν ήταν Ροζ Πάνθηρας». Δεν ήταν εμπορική επιτυχία αλλά έγινε γρήγορα καλτ.

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

Κρατάει 50 χρόνια αυτό το πάρτι! Ηταν 4 Απριλίου του 1968, όταν η κωμωδία του Μπλέικ Εντουαρντς με τίτλο «Το Πάρτι» και πρωταγωνιστή τον Πίτερ Σέλερς σε ρόλο ανεκδιήγητου ινδού κομπάρσου πρωτοβγήκε στις αίθουσες. Εκτοτε, η ταινία που αν τολμήσεις να πεις έστω και γι’ αστείο ότι δεν σου αρέσει όλοι θα σε κοιτάξουν σαν να είσαι εξωγήινος, φιγουράρει σταθερά στις λίστες με τις πιο αστείες ταινίες όλων των εποχών, κερδίζοντας τις περισσότερες φορές την πρώτη θέση.

Ο Χρούντι Μπακσί (Πίτερ Σέλερς) είναι ένας ατάλαντος ινδός κομπάρσος που καταστρέφει στο πέρασμά του μια ολόκληρη ταινία. Στη συνέχεια, ο διοργανωτής ενός χολιγουντιανού πάρτι κάνει το μοιραίο λάθος να βάλει το όνομά του στη λίστα με τους προσκεκλημένους και όχι στη λίστα των ανεπιθύμητων. Από τη black list, ο τυχερός μέσα στην ατυχία του Ινδός καταλήγει λοιπόν στο black tie και, κάνοντας αναρίθμητες γκάφες, γίνεται, από κομπάρσος, πρωταγωνιστής. Εστω για ένα βράδυ, που όλοι θέλουν να βλέπουν ξανά και ξανά εδώ και 50 χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.Tags: ΠΑΡΤΙ| ΚΩΜΩΔΙΑ| PETER SELLERS| ΑΣΤΕΙΟ
MORE FOR YOU