Πώς να διαγράψετε όλα όσα γνωρίζει το Facebook για εσάς

Ή μήπως απλά προτιμάτε να κάνετε ένα διάλειμμα;

The Jennettes
THE JENNETTES Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Το CNBC πρόσφατα εξήγησε πώς να κάνουμε download όλα όσα ξέρει το Facebook για εμάς. Αλλά αν θέλουμε να τα διαγράψουμε όλα αυτά; Αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα δεν θα έχετε πια λογαριασμό στο Facebook. Αντιθέτως, μπορείτε επίσης να "απενεργοποιήσετε" τον λογαριασμό σας αν θέλετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα αλλά να μπορείτε να έχετε ξανά πρόσβαση σε όλο σας το ιστορικό όταν επιστρέψετε. Αν ανησυχείτε για το τι γνωρίζει το Facebook για εσάς, ωστόσο, τότε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τα διαγράψετε όλα, εκτός από αρχεία καταγραφής που το Facebook αναφέρει πως θα παραμείνουν στις βάσεις δεδομένων του "αλλά είναι διαχωρισμένα από προσωπικά αναγνωριστικά".

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Αυτό θα συμβεί όταν θα διαγράψετε τον λογαριασμό σας σύμφωνα με το Facebook:

Αρχικά, οι άλλοι δεν θα μπορούν να το δουν στο Facebook. Μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 90 μέρες από όταν ξεκινήσει η διαδικασία διαγραφής για να διαγραφθούν όλα όσα είχατε ανεβάσει, όπως οι φωτογραφίες σας, τα status updates σας ή άλλα δεδομένα που βρίσκονται στα backup συστήματα. Ενώ διαγράφουμε αυτές τις πληροφορίες, είναι απρόσιτες στους άλλους χρήστες του Facebook. Μερικά πράγματα από αυτά που κάνετε στο Facebook δεν είναι αποθηκευμένα στον λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, ένας φίλος μπορεί να έχει μηνύματα από εσάς ακόμα κι αφού έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας. Αυτές οι πληροφορίες παραμένουν ακόμα κι όταν έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας.

Το Facebook αναφέρει επίσης πως έχετε ένα-δύο καθυστερήσεις μήπως αλλάξετε γνώμη, αφού κάνετε αίτηση για διαγραφή. Μπορείτε να την ακυρώσετε με τον να συνδεθείτε ξανά κατά τη διάρκεια εκείνης της χρονικής περιόδου, αλλά τα δεδομένα σας θα εξαφανιστούν μόλις κλείσει εκείνο το παράθυρο. Να θυμάστε: Αφού το κάνετε αυτό δεν θα μπορείτε να δείτε τίποτα απ' ότι έχετε ανεβάσει στο Facebook και δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας. Αν θέλετε να κλείσετε προσωρινά το account σας, ακολουθήστε τις οδηγίες για απενεργοποίηση του Facebook.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα



Tags: FACEBOOK| ΔΙΑΓΡΑΦΗ FACEBOOK




MORE FOR YOU