Το εργαλείο για αλάνθαστες online αγορές ρούχων

Μια ειδικά κατασκευασμένη στολή και μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα καταγράφουν τις αναλογίες ενός ατόμου που θέλει να αγοράσει ρούχα μέσω Internet ώστε να παραλάβει ρούχα στο νούμερό του

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Το μεγάλο πρόβλημα της αγοράς ρούχων μέσω Internet είναι το ότι, πολλές φορές, οι επιλογές του πελάτη δεν είναι ακριβώς στα μέτρα του, οπότε ταλαιπωρείται με τη διαδικασία επιστροφής. Η εταιρεία StrechSense από τη Νέα Ζηλανδία προσφέρει τώρα μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Οι τεχνικοί της εταιρείας δημιούργησαν μια ολόσωμη στολή που ονομάζεται ZoZoSuit.

Η στολή ενσωματώνει 150 αισθητήρες που κάνουν μέτρηση των αναλογιών του ατόμου με απόλυτη ακρίβεια. Αν λοιπόν θέλει κάποιος να αγοράσει μέσω Internet κάποια ρούχα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να φορέσει τη στολή και μετά να χρησιμοποιήσει τη σχετική εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί, με την οποία η στολή θα μεταφέρει τα δεδομένα που έχει καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο. Ετσι, μαζί με την παραγγελία, ο πελάτης του online καταστήματος θα στείλει και τις αναλογίες του ώστε τα ρούχα που θα λάβει να είναι στο νούμερό του. Στο όλο εγχείρημα συμμετέχει και η ιαπωνική online εταιρεία μόδας StartToday.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.Tags: ONLINE ΑΓΟΡΕΣ| ZOZOSUIT
MORE FOR YOU