Διαγωνιζόμενος στον ημιτελικό του «Britain’s Got Talent» παραλίγο να χάσει τη ζωή του on stage

Δείτε το video με τον ίδιο να ζητάει βοήθεια από το ιατρικό προσωπικό

The Jennettes
THE JENNETTES Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Περιπετειώδης ήταν ο ημιτελικός του "Britain’s Got Talent", αφού ένας από τους διαγωνιζόμενους και συκεκριμένα ο Matt Johnson παραλίγο να χάσει τη ζωή του, την ώρα που έκανε την παράστασή του. Μάλιστα ο ίδιος όταν βγήκε στη σκηνή δήλωσε πως αυτό που έχει επιλέξει να δείξει είναι πολύ δύσκολο και πως θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Matt φορούσε ένα μεταλλικό γιλέκο με τρεις κλειδαριές και στη συνέχεια κλείδωσε στο κεφάλι του ένα διάφανο κλουβί, το οποίο ήταν γεμάτο με νερό. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν και εκείνος στην αρχή έδειχνε καλά, καθώς αρχικά κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες που φορούσε στα χέρια του, ενώ ξεκλείδωσε και το γιλέκο. Ωστόσο δεν κατάφερε το ίδιο για το κλουβί που είχε στο κεφάλι του. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν και περίπου στο 1’ και 45’’ που ο ίδιος είχε θέσει ως όριο κάλεσε το ιατρικό προσωπικό να έρθει στη σκηνή, προκειμένου να τον ελευθερώσουν και να του προσφέρουν βοήθεια.

Στα 2’ και 21 δευτερόλεπτα ο Matt Johnson απεγκλωβίστηκε εντελώς, ενώ έδειχνε εμφανώς ταραγμένος και έκανε προσπάθειες να αναπνεύσει και να ηρεμήσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΠΑΙΧΝΙΔΙ| ΝΕΡΟ| ΑΓΓΛΙΑ| MATT JOHNSON| BRITAIN’S GOT TALENT
MORE FOR YOU