Η Πρωτοχρονιά φέτος μπαίνει με αέρα μυστηρίου

Κάτι τρέχει με τον Sherlock γι’ αυτό ανακαλύπτουμε όλα τα trivia που δεν γνωρίζαμε.

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Μία δυνατή σειρά, δεν θα μπορούσε να μην κάνει και ένα ομοίως δυνατό comeback. Ο 4ος κύκλος της σειράς Sherlock κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD αυτή την Πρωτοχρονιά (ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα στην Μ. Βρετανία) και όλες οι fans του σεναρίου αλλά και του Benedict Cumberbatch, δεν βλέπουμε την ώρα. 

Στους κεντρικούς ρόλους του Sherlock Holmes και του John Watson επιστρέφουν οι βραβευμένοι με Emmy Benedict Cumberbatch και  Martin Freeman. Πριν λοιπόν τους θαυμάσουμε στο 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου, με τίτλο «The Six Thatchers», μήπως να ανακαλύψουμε μερικά facts που δεν γνωρίζαμε για τη σειρά; 

Πολλά μέλη του καστ είναι στην πραγματικότητα συγγενείς. Οι γονείς του Sherlock στη σειρά, για παράδειγμα, είναι οι αληθινοί γονείς του Benedict Cumberbatch, ο οποίος τον υποδύεται.

Το παλτό που φοράει ο Sherlock έχει διάφορες εκδοχές μέσα στη σειρά, το ορίτζιναλ κομμάτι όμως αγοράστηκε από τον Mark Gatiss που αργότερα το έκανε δώρο στον Benedict Cumberbatch για τα γενέθλιά του.

Όταν ο Martin Freeman πήγε στην πρώτη οντισιόν για τον ρόλο του John Watson, του είχαν μόλις κλέψει το πορτοφόλι. Ήταν τόσο κακόκεφος που οι παραγωγοί νόμιζαν ότι δεν ενδιαφέρονταν για τον ρόλο, κάτι που ευτυχώς άλλαξε στην επόμενη ακρόαση.

Η αρχική σκέψη ήταν κάθε κύκλος να έχει έξι επεισόδια, αντί για τρία και να διαρκούν 60 λεπτά αντί για 90, όπως συμβαίνει τελικά. 

Αν λοιπόν είστε φανατικές της σειράς ή αν απλά τα παρπαάνω σας κίνησαν την περιέργεια, μην χάσετε την πρεμιέρα του 4ου κύκλου στο COSMOTE CINEMA 4HD την Κυριακή 1η Ιανουαρίου στις 23.00, ταυτόχρονα με τη Μεγάλη Βρετανία. Τα επόμενα 2 επεισόδια του Sherlock, «The Lying Detective» και «The Final Problem», με τα οποία ολοκληρώνεται η κορυφαία δραματική σειρά του BBC, θα προβληθούν στις 14 και 21 Ιανουαρίου, στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD. Στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.Tags: COSMOTE TV
MORE FOR YOU