5 λόγοι για να δει κανείς την ταινία "Suicide Squad"

Από το πρώτο λεπτό θα σε μαγέψει!

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Ας ξεκινήσουμε να μιλάμε για αυτή την ταινία ξεκαθαρίζοντας ότι η Suicide Squad είναι μία επίλεκτη ομάδα, η οποία αποτελείται από τους πιο τρελούς, χαρισματικούς απίστευτα κακούς, οι οποίοι όπως καταλαβαίνετε εκτελούν μόνο επικίνδυνες black-ops αποστολές έχοντας ως αντάλλαγμα την μείωση της ποινής τους στη φυλακή.

Σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει την αύξηση της εγκληματικότητας και τις απειλές για την ανθρωπότητα, η αξιωματικός μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Amanda Waller συγκεντρώνει μια ομάδα supervillains. Το ερώτημα όμως είναι αν όλη αυτή η ομάδα μπορεί να συνεργαστεί για το καλό όλου του κόσμου;
​Και αν με την παραπάνω mini περιγραφή, πιστεύετε ότι πρόκειται για μία ταινία που κρύβει μέσα της μόνο δράση είστε γελασμένοι. Πρόκειται για μία ταινία ιδιαίτερα «τρελή», σαφώς με εκπληκτικές και απίστευτες σκηνές δράσης, αλλά και με αρκετή δόση χιούμορ.​

Επιπλέον το "Suicide Squad" έχει πέντε λόγους, για τους οποίους πρέπει να δείτε την ταινία. 
Ποιοι είναι αυτοί; Διαβάστε παρακάτω:

  1. Είναι καιρός οι superhero ταινίες να πάνε το σενάριό τους ένα επίπεδο παραπάνω, κάτι που συμβαίνει με μεγάλη επιτυχία εδώ. Στην ταινία "Suicide Squad" αυτή η ομάδα διαταραγμένων εγκληματιών, εκτελούν τις αποστολές τους με κύριο λόγο να αποφύγουν την τιμωρία τους ή οποία μπορεί να είναι ακόμη και ο θάνατος. 
  2. Στη συγκεκριμένη ταινία παίζουν αρκετοί διάσημοι ηθοποιοί όπως είναι ο Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Cara Delevingne, Viola Davis, Ben Affleck και σίγουρα όλους αυτούς δεν τους είχαε φανταστεί σε τέτοιους ρόλους.
  3. Ο εχθρός του Batman, ο Joker δε γίνεται να λείπει από αυτή την ταινία. Εδώ θα τον δείτε να εμπλέκεται ιδιαίτερα και να αλλάζει τρομερά την εξέλιξη της πλοκής. Επιπλέον όλοι έχουμε αγωνία να δούμε και παράλληλα θέλουμε να απολαύσουμε τον Jared Leto να υποδύεται το συγκεκριμένο χαρακτήρα.
  4. Αξίζει να θαυμάσετε την Margot Robbie στο ρόλο της ως Harley Quinn. Ταυτόχρονα sexy και γεμάτη ενέργεια για δράση.
  5. Το "Suicude Squad" προβάλλει μία νέα γενιά Superheroes που ούτε τους είχαμε φανταστεί πριν και είτε το θέλουμε είτε όχι, θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα θέλουμε να τους βλέπουμε ξανά και ξανά.

Δείτε το trailer που ακολουθεί και πάρτε μία μικρή γεύση:Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ταινία σημείωσε ρεκόρ εισιτηρίων στις ΗΠΑ από το πρώτο σαββατοκύριακο της προβολής της πρεμιέρα της. Συγκεκριμένα συγκέντρωσε 135 εκατομμύρια δολάρια, καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ της ταινίας της Marvel, Guardians of the Galaxy.

Φυσικά το "Suicide Squad" μπορούμε να το απολαύσουμε μέσω της υπηρεσίας COSMOTE CINEMA ON DEMAND αποκλειστικά στην COSMOTE TV.Tags: COSMOTE TV
MORE FOR YOU