Σχοινούσα το νησί του ήλιου

<p><strong>Μόλις έφτασα στην Σχοινούσα ένιωσα την απόλυτη ηρεμία που διαχέεται στο νησί!</strong></p> <p>Η <strong>Σχοινούσα</strong> είναι ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους.</p>

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011 Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011
Μόλις έφτασα στην Σχοινούσα ένιωσα την απόλυτη ηρεμία που διαχέεται στο νησί! Η Σχοινούσα είναι ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους. Το νησί κατοικείται από τα αρχαία χρόνια. Σύμφωνα με την παράδοση το όνομά του το χρωστά στο θαμνώδες φυτό σχίνο που ευδοκιμεί σε όλο το νησί. Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή σύμφωνα με την οποία το νησί πήρε το όνομά του από τον Ενετό άρχοντα Σχινόζα.

Οι εικόνες αρκούν για να καταλάβετε πόσο όμορφη είναι η Σχοινούσα.

Για φαγητό τα must που πρέπει να δοκιμάσετε στο DELI (Δεσποτίδου Ευδοκία και Παπαδάκης Δημήτριος) είναι η κατσικομακαρονάδα και για επιδόρπιο, τσιζκέικ, μιλφέιγ και ρυζόγαλο με φρέσκια βανίλια και μαριναρισμένες φράουλες. Ο Δημήτρης και η Ευδοκία είναι ζευγάρι και ο έρωτας και η αγάπη τους βγαίνουν στα πιάτα που μας σερβίρουν.

Για τέλεια μαγειρευτά δοκιμάστε και την ταβέρνα Μυρσίνα στο λιμάνι. Το καλό του νησιού είναι ότι δεν έχει ούτε ένα ταξί, οπότε μπορείτε να φάτε άφοβα ότι θέλετε και μετά να χωνέψετε περπατώντας!

Τ'έλος για ποτό να πάτε στην Χαρά με την πιο καλή ρακή.


MORE FOR YOU