Έξι τρόποι για να γίνει η βαλίτσα σας πιο «έξυπνη»

Για όλους αυτούς που εκτός από μαγιό βάζουν και το υπόλοιπο σπίτι στη βαλίτσα τους.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Καλοκαίρι, θάλασσα, διακοπές, βαλίτσα. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο περίπλοκο. Το να τη φτιάξεις μπορεί να μοιάζει κάτι απλό αλλά είναι μια τέχνη από μόνο του. Έχει κανόνες που οι συχνοί ταξιδιώτες τους μαθαίνουν μετά από πολλά μίλια στους αιθέρες και στα πελάγη. Μια καλά φτιαγμένη βαλίτσα θα σας γλιτώσει από αχρείαστες αγορές στο νησί και στιγμές πανικού όταν τελικά δεν θα έχετε πάρει μαζί σας το αγαπημένο σας μαγιό αλλά θα έχετε δώδεκα μπλούζες για ένα τριήμερο.

 

Ακολουθήστε αυτούς τους έξι απλούς κανόνες για να μην κουβαλήσετε όλη την Αθήνα στις Κυκλάδες:

Πιο μεγάλη βαλίτσα, πιο πολλά πράγματα: Καλό είναι να επενδύσετε σε μια καλή μικρή βαλίτσα με σκληρό εξωτερικό, που να μπορείτε να την πάρετε και ως χειραποσκευή. Έτσι, αναγκαστικά θα παίρνετε μόνο τα απαραίτητα.

Κάντε countdown με τα ρούχα σας: Εφαρμόστε το σύστημα 5,4,3,2,1 για ταξίδια διάρκειας μιας εβδομάδας. Προσπαθήστε (ξέρω είναι δύσκολο) να πάρετε μέχρι πέντε ζευγάρια κάλτσες και εσώρουχα, τέσσερις μπλούζες, τρία παντελόνια ή φούστες, δυο ζευγάρια παπούτσια (αυτό κι αν είναι δύσκολο) και ένα καπέλο. Φτιάξτε τη λίστα ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και προσθέστε ένα μαγιό για να πλατσουρίζετε και ένα πιο καλό ρούχο για να βγείτε το βράδυ. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ και γίνεται σωστοί ταξιδιώτες και κυρίως ανάλαφροι. Tags: ΔΙΑΚΟΠΕΣ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017| ΦΤΙΑΧΝΩ ΒΑΛΙΤΣΑ| ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ| ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ| ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ
MORE FOR YOU