Αυτή είναι η πιο άνετη θέση στο αεροπλάνο

Αν υποφέρετε από ναυτία, την επόμενη φορά διαλέξτε αυτό το σημείο του αεροπλάνου για να ταξιδέψετε

The Jennettes
THE JENNETTES Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018
Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

Οι μικρές, άβολες θέσεις, αλλά και οι υψηλές τιμές στα εισητήρια είναι μερικά αρνητικά που μπορεί να έχουν τα ταξίδια με αεροπλάνο. Ωστόσο, το χειρότερο όλων είναι όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης υπάρχουν κενά αέρος, ειδικά αν κάποιος υποφέρει από ναυτία στα ταξίδια. Σίγουρα, οι αναταράξεις και το συναίσθημα πως πέφτεις μπορεί να μην είναι το τέλος του κόσμου, αλλά για εκείνους που ζαλίζονται με την οποιαδήποτε κίνηση, μπορεί να γίνει μαρτύριο. Αν είστε από αυτούς/ές, τότε πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχουν θέσεις που μπορούν να βοηθήσουν πολύ στο πρόβλημα.

Η Daily Mail μίλησε με τον πιλότο Jonny Knowlson, ο οποίος αποκάλυψε μερικά tips για μία πιο άνετη πτήση. Σύμφωνα με τον Knowlson, "Αν θέλετε να έχετε μία άνετη πτήση, ξέρατε πως το να κάθεστε δίπλα από τα φτερά ενός μεγάλου αεροσκάφους που πετάει σε υψηλό υψόμετρο μπορεί να σας βοηθήσει; Το να είστε πιο κοντά στο κέντρο της της μάζας του αεροπλάνου ενώ δυνάμεις όπως ανύψωση, ροπή, άνεμος, βαρύτητα, σύρσιμο και ώθηση ενεργούν επ' αυτής σημαίνει πως θα έχετε μία πιο εύκολη πτήση."

Οπότε, τώρα ξέρετε. Αν έχετε ναυτία, η καλύτερη επιλογή είναι να διαλέξετε μία θέση δίπλα στα φτερά του αεροπλάνου. Θα έχετε μία πιο σταθερή πτήση και θα αποφύγετε το συναίσθημα της ζαλάδας.

 

 

Gallery: #ItsAmaliaK: To ταξίδι μου στη Κούβα

9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ| ΝΑΥΤΙΑ| ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
MORE FOR YOU