5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε μέσα στο αεροπλάνο

Διαβάστε αυτά πριν το επόμενο ταξίδι σας

The Jennettes
THE JENNETTES Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Ενώ μπορεί να πιστεύετε πως είστε καλοί συνταξιδιώτες στις πτήσεις, αλλά ίσως να μην έχετε συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε στα αεροπλάνο. Εκτός κι αν έχετε το δικό σας ιδιωτικό jet ή αν δεν σας πειράζει να δώσετε χρήματα για την πρώτη θέση στο αεροπλάνο, το να είστε παγιδευμένοι σε ένα μεταλλικό κουτί που βρίσκεται στον αέρα, πολύ κοντά με άλλους επιβάτες, μπορεί να μην είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα του κόσμου. Γι' αυτό όταν ταξιδεύετε, υπάρχουν μερικοί κανόνες. Δείτε παρακάτω τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ μέσα στο αεροπλάνο.

Μην φοράτε άρωμα

Οι μυρωδιές είναι πολύ πιο έντονες όταν βρίσκεστε μέσα σε ένα στενό μεταλλικό σωλήνα με δεκάδες ανθρώπους, οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγετε να φοράτε άρωμα -και ειδικά έντονο.

Μην βήχετε ή φτερνίζεστε πάνω στον διπλανό σας

Αυτό είναι αυτονόητο -και ισχύει σε όλες τις περιστάσεις. Καλύψτε το στόμα σας ή φορέστε μία μάσκα για να μην εξαπλώσετε μικρόβια.

Μην παίρνετε φαγητό που μυρίζει έντονα στη πτήση

Αν θέλετε οποσδήποτε να φάτε κάτι με πολύ κρεμμύδι, καλό θα ήταν να το φάτε πριν ανεβείτε στο αεροπλάνο. Σε καμία περίπτωση μην υποχρεώσετε τους διπλανούς σας να μυρίζουν ένα φαγητό με πολύ έντονη μυρωδιά.

Μην σηκώνεστε από τη θέση σας πολλές φορές

Αν ξέρετε πως θα χρειαστεί να σηκωθείτε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πτήσης, τότε κλείστε αν μπορείτε τη θέση δίπλα στον διάδρομο. Αλλιώς θα πρέπει να σηκώνετε τους δύο συνεπιβάτες σας συνεχώς -και δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο.

Μην παίρνετε τη σειρά άλλων

Εκτός κι αν πρόκειται να χάσετε την ενδιάμεση πτήση σας και το πείτε σε αυτούς που περιμένουν μπροστά σας, το να περνάτε ανάμεσά τους για να βγείτε πρώτη/ος απ' το αεροπλάνο δεν είναι καθόλου ευγενικό. Περιμένετε να πάρουν τις αποσκευές τους και να κατέβουν, πριν τους πάρετε τη σειρά.

 

Gallery: Ταξίδι στην πιο παλιά πόλη του κόσμου

18 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΤΑΞΙΔΙ| ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ| ΠΤΗΣΗ
MORE FOR YOU