Αυτό είναι το δώρο που θα ήθελες να σου κάνουν του Αγίου Βαλεντίνου

Σίγουρα αυτή η έκπληξη θα σας άρεσε πολύ.

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσείς που είστε full ερωτευμένες ανυπομονείτε να δείτε τι δώρο θα σας φέρει ο αγαπημένος σας. Τα περισσότερα ζευγάρια σκέφτονται κάθε φορά να κάνουν κάτι πρωτότυπο ο ένας στον άλλον, οπότε και εσείς θα περιμένετε μια ξεχωριστή έκπληξη στις 14/02. Εμείς θα σας δείξουμε κάτι που αγαπούν όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως, και αυτά είναι τα λουλούδια. 

Τα λουλούδια που κλέβουν την παράσταση την ημέρα των ερωτευμένων είναι τα τριαντάφυλλα και ειδικά τα κόκκινα, που συμβολίζουν παγκοσμίως την αληθινή αγάπη και τον ρομαντισμό. Αν το άλλο σας μισό θέλει να σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένες, θα σας προσφέρει μια ωραία σύνθεση από κόκκινα τριαντάφυλλα.

Το κατάλληλο μέρος για να δεις και να βρεις τις πιο όμορφες συνθέσεις λουλουδιών είναι το Flower in a box. Το brand αυτό έχει μια μεγάλη συλλογή από εκπληκτικές συνθέσεις γεμάτες πολυτέλεια και εσύ δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Η ομάδα του Flower in a box επιλέγει τα καλύτερης ποιότητας λουλούδια, τα τοποθετεί σε καλαίσθητα τετράγωνα minimal κουτιά και το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξαμε να σας δείξουμε μοναδικές συνθέσεις από κόκκινα τριαντάφυλλα ακόμα και σε σχήμα καρδιάς. Επίσης, ο καθένας έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον συνδυασμό που επιθυμεί, με λουλούδια πραγματικά κοσμήματα! Λουλούδια διακοσμημένα με  Swarovski crystals είναι μια τόσο όμορφη και πρωτοποριακή ιδέα. Και κόσμημα και λουλούδι. Όλες μας αν βλέπαμε μια τέτοια σύνθεση θα τον ερωτευόμασταν περισσότερο. 

 

19 photosTags: ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ| ΔΩΡΑ| ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ| ΔΩΡΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ| ΔΩΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ| FLOWER| ΣΥΝΘΕΣΗ
MORE FOR YOU