Η ακράτεια δεν αλλάζει πια τη ζωή μας

Με την ΤΕΝΑ Lady χιλιάδες γυναίκες συνεχίζουν να είναι ο υπέροχος εαυτός τους.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Η ΤΕΝΑ Lady με μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας βρίσκεται δίπλα σε χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο με ένα και μόνο σκοπό: να τους χαρίσει ξανά την αυτοπεποίθηση να κάνουν κάθε μέρα όσα αγαπούν, χωρίς δεύτερες σκέψεις, δισταγμούς και ανασφάλειες.

Αφουγκραστείτε την ανάγκη σας. Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν.

Η ΤΕΝΑ Lady περιλαμβάνει σειρές για όλες τις βαθμίδες ακράτειας, όμως για τις γυναίκες που αναζητούν απόλυτη διακριτικότητα και έχουν ελαφριάς μορφής ακράτεια υπάρχει η ροζ σειρά ΤΕΝΑ Lady με το σύστημα Τριπλής προστασίας 3Χ για  γρήγορη απορρόφηση των οσμών, άμεση στεγνότητα και υψηλή απορροφητικότητα. 

Τα σερβιετάκια ακράτειας ΤΕΝΑ Lady Ultra Mini  και ΤΕΝΑ Lady Ultra Mini Plus παρέχουν ταχύτερη απορρόφηση από τα συνηθισμένα σερβιετάκια και αφήνουν μια στεγνή αίσθηση φρεσκάδας.

Η σερβιέτα ακράτειας TENA Lady Thin Towel είναι ιδιαίτερα λεπτή  με σύστημα απορρόφησης  οσμών FRESH ODOUR CONTROL και λεπτό πυρήνα για απόλυτη διακριτικότητα και άνεση.

Επισκεφθείτε το site tenasynseola.gr, ενημερωθείτε από το πλούσιο περιεχόμενο του και εγγραφείτε, ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμια και τις εκπτώσεις στα προϊόντα ΤΕΝΑ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΓΥΝΑΙΚΑ| ΑΚΡΑΤΕΙΑ| ΤΕΝΑ
MORE FOR YOU