ΖΩΔΙΑ

Πώς συμπεριφέρεται στο κρεβάτι, σύμφωνα με το ζώδιό του


The Jennettes

13 Μαρτίου 2018

joanna-nix-371834-unsplash.jpg

Διαβάστε εδώ: Ποια καριέρα σας ταιριάζει, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Οποιαδήποτε κι αν είναι η προσέγγισή σας στο σεξ, η αστολογία μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την μεγάλη γκάμα των προτιμήσεών σας. Παρακάτω, ανακαλύψτε τι λέει το ζώδιό σας για την συμπεριφορά σας στο κρεβάτι.

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός για την έντονη προσέγγισή του στη ζωή. Δεν αποτελεί έκπληξη πως όσον αφορά το σεξ, είναι αυθόρμητοι, με απρόσμενα ξεσπάσματα πάθους που δεν περιμένουν οι σύντροφοί τους -με την καλή έννοια. Τους αρέσουν οι προκλήσεις, αλλά τα προκαταρκτικά δεν είναι το φόρτε τους. 

Ταύρος

Έχει κάνει ποτέ μπάνιο στη μπανιέρα, με ροδοπέταλα, αιθέρια έλαια και με αρωματικά κεριά γύρω γύρω; Ο Ταύρος σύντροφός σας σίγουρα. Άλλωστε, είναι το πιο αισθησιακό ζώδιο και η λίμπιντό του είναι στενά συνδεδεμένη με τον ήχο, τη γεύση, την όσφρηση, την όραση και την αφή.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι δυναμικός και του αρέσει να επικοινωνεί. Οι αλλαγή στάσεων κατά τη διάρκεια του σεξ είναι κάτι που απολαμβάνουν και εκτιμούν την έμφαση της μοναδικής προσωπικότητας στο κρεβάτι. Με λίγα λόγια, δεν θα βαρεθείτε ποτέ.

Καρκίνος

Ενώ οι Καρκίνοι μπορούν να κάνουν casual σεξ, η οικειότητα είναι αυτό που θέλουν περισσότερο. Θέλουν να νιώσουν πολύ άνετα για να βγουν απ' το καβούκι τους, να εμπιστεύονται τον σύντροφό τους και να νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι.

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν να νιώθουν επιθυμητοί και απολαμβάνουν την τέχνη της αποπλάνησης, μέσα από ραντεβού, πολυτελή δείπνα και υπερβολικές ρομαντικές χειρονομίες. Κάθε ένα από αυτά μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει σε παθιασμένο και δραματικό έρωτα.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι επίσης ζώδιο της επικοινωνίας και τον γοητεύει το χιούμορ, το πνεύμα και η έξυπνη συζήτηση. Όσον αφορά το κρεβάτι, οι Παρθένοι είναι πλάσματα της συνήθειας. Απολαμβάνουν το συχνό σεξ και είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν καινούρια πράγματα όσο νιώθουν ασφαλείς.

Ζυγός

Ο Ζυγός εκτιμά την αμοιβαία δυναμική στο κρεβάτι και τείνει να αντιμετωπίζει τους συντρόφους του σαν έργα τέχνης, λατρεύοντας το σώμα αλλά και το μυαλό τους. Οι Ζυγοί όρισαν τον αισθησιασμό, κι ακόμα και οι πιο επιρρεπείς στο φλερτ ανάμεσά τους, επιμένουν να διατηρούν την οικειότητα μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Σκoρπιός

Δεν υπάρχει ζώδιο που να είναι πιο στενά συνδεδεμένο με το σεξ από τον Σκορπιό. Είναι γνωστοί για τον μαγευτικό μαγνητισμό τους, τις σοφιστικέ τεχνικές αποπλάνησής τους και την συνεχή όρεξη για επιθυμία. Οι Σκορπιοί δεν φοβούνται να πειραματιστούν και είναι φυσικά το πιο ερωτικό ζώδιο που θα συναντήσετε.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι εκ φύσεως εξερευνητές, έτσι το σεξ είναι μία περιπέτεια γι' αυτούς. Ψάχνουν την αδρεναλίνη, τους αρέσει το παιχνίδι και συνήθως έχουν μία ανέμελη συμπεριφορά όσον αφορά το κομμάτι του σεξ και της οικειότητας.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως προσεγγίζει το σεξ με αποφασιστικότητα και αφοσίωση. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται απομακρυσμένος όσον αφορά τον έρωτα και να κινείται πολύ αργά στην αρχή, αλλά όταν νιώσει άνετα, αλλάζει εντελώς. Είναι αφοσιωμένος στη σεξουαλική απόλαυση και νιώθει περηφάνια για τα σεξουαλικά επιτεύγματά του.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για το ότι βρίσκονται... στα σύννεφα, γι' αυτό και έχουν τη φήμη πως είναι απομακρυσμένοι όσον αφορά την οικειότητα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζουν τι θα πει απόλαυση. Ψάχνουν αντισυμβατικούς συντρόφους και τους αρέσει οτιδήποτε σπάει τους κανόνες.

Ιχθείς

Για τους Ιχθείς, το σεξ είναι εξαιρετικά πνευματικό. Η σεξουαλική πράξη γι' αυτούς είναι μία μαγική εμπειρία μέσω της οποίας μπορούν να ανακαλύψουν αμέτρητες πτυχές του αισθησιασμού. Τους αρέσει να εξερευνούν το σώμα, αλλά και το υποσυνείδητο του συντρόφου τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.